Addo ABC - Hur hittar man egentligen?

Då sätter vi igång! Addo har en massa spännande funktioner som du kan hitta information om här på sidan.

Syftet med den här artikeln är att visa dig runt i Addo och introducera dig till våra olika funktioner.

Skicka-sidan
Översikten
Kontoinställningar
Personliga inställningar

Skicka-sidan

När du för första gången loggar in på Addo kommer du hamna på skicka-sidan. Så snart du har gjort ditt första utskick kommer du istället hamna direkt din Översikt, som du kan läsa mer om nedanför under "Översikten".

Det är på skicka-sidan du ska börja när du ska skicka iväg dokument. Här kan du välja mellan våra olika utskicksmetoder baserat på vad du önskar att skicka.

1. Ny underskrift, kan du läsa mer om här
  2. Säker filöverföring, kan du läsa mer om här
  3. Forms, kan du läsa mer om här
  4. Kopplad utskrift, kan du läsa mer om här
  5. Validate CPR, kan du läsa mer om här

Översikten

Översikten innehåller en komplett lista över alla de utskick som är skickade för underskrift och deras aktuella status. I översikten kan du lätt följa med i underskriftsprocessen från start till slut, samt assistera dina mottagare om de har utmaningar. Du har också möjlighet för att göra en del ändringar i dina uskick efter att du har skickat dem.

Du kan läsa mycket mer om översikten här.

1. Klicka på Översikt för att hitta dina utskick

Kontoinställningar

Överst i höger hörn under kugghjulet hittar du inställningarna för kontot. Här har du möjlighet för att göra ändringar och sätta upp erat konto. Nedanför har vi listat de viktigaste inställningarna.

Notera att det endast är administratörer som har tillgång till alla inställningar.

1. Kontoöversikt - under kontoöversikt hittar du uppgifter för kontot, erat GDPR-inställningar, kontokort och köpshistorik.
  2. Användare - här har du möjlighet för att lägga till eller redigera alla användare och grupper på kontot. Det är också här du väljer användarnas roller. Läs mer om detta här
  3. Adressbok - i adressboken kan du lägga till och hantera kontakter till undertecknare. Läs mer om adressboken här
  4. Integrationer - här kan du lägga till integrationer till erat konto. Läs mer om våra olika integrationer här
  5. Mallar - här har du möjlighet för att skapa och redigera mallar. Läs mer om vad en mall är här
  6. Forms - under Forms kan du skapa formulär som kan användas till avtalsflöden, frågeformulär eller annan informationsinsamling. Läs mer om Forms här
  7. Säkerhet - här har du möjlighet för att ändra reglerna för lösenord som gäller kontot och alla underkonton. Läs mer om säkerhetsinställningarna här
  8. Design - under design har du möjlighet för att lägga till verksamhetens logga och bestämma färger till alla de knappar som kan ses i mails och i signeringsportalen. Läs mer om designinställningar här

Personliga inställningar

Du hittar dina personliga inställningar genom att trycka på ditt namn uppe i höger hörn, och härefter Min profil. Här har du möjlighet för att göra ändringar som endast gäller din användare, t. ex. namn, mailadress och telefonnummer.

Notera att alla användare oavsett användarroll har tillgång till sina egna inställningar, men det är bara administratörer som har möjlighet för att ändra sin roll.

1. Tryck på ditt namn överst i höger hörn
  2. Tryck på Min profil för att hitta nedanstående inställningar:
  3. Du kan se dina rättigheter och vilka grupper du är ansluten till.
  4. Du kan välja vilka inställningar du vill ha via e-post