Addo ABC - Hvordan finner du egentlig frem?

Nå skal vi få deg i gang! Addo har en hel rekke spennende funksjoner, som du kan lære om på denne siden.

Hensikten med denne artikkelen er å vise deg rundt Addo og introdusere deg til våre ulike funksjoner.

(Videoen er på engelsk)

Send-siden
Oversikten
Kontoinnstillinger
Personlige innstillinger

Send-siden

Når du logger på Addo for første gang, havner du på Send-siden. Så snart du har laget din første sending, går du i stedet direkte til din Oversikt, som du kan lese mer om nedenfor under "Oversikt".

Det er på Send-siden du skal starte når du skal sende dokumenter ut. Her kan du velge mellom våre ulike kringkastingsmuligheter basert på hva du ønsker å sende.

1. Ny signering kan du lese mer om her
  2. Sikker filoverføring kan du lese mer om her
  3. Forms kan du lese mer om her
  4. E-postfletting, kan du lese mer om her
  5. CPR-validering, kan du lese mer om her

Oversikten

Oversikten inneholder en fullstendig liste over alle sendingene som er sendt til signatur og deres nåværende status. I oversikten kan du enkelt følge signeringsprosessen fra start til slutt, samt bistå mottakerne dine dersom det er utfordringer. Du har også mulighet til å gjøre noen endringer i sendingene dine etter at du har sendt dem.

Du kan lese mye mer om oversikten her.

1. Trykk på Oversikt for å finne sendingene dine

Kontoinnstillinger

Øverst til høyre under tannhjulet får du tilgang til innstillingene for kontoen din. Her har du mulighet til å gjøre endringer og sette opp kontoen din. Nedenfor vil vi liste opp de viktigste innstillingene.

Merk at kun administratorer har tilgang til alle innstillinger.

1. Kontooversikt - under kontooversikten finner du informasjon for kontoen, dine GDPR-innstillinger, kredittkort og kjøpshistorikk
  2. Brukere – her har du muligheten til å legge til eller redigere alle brukere og grupper på kontoen. Det er også her du velger brukernes roller. Les mer om dette her
  3. Adressebok - i adresseboken kan du legge til og administrere kontakter for underskrivere. Les mer om adresseboken her
  4. Integrasjoner – her kan du legge til integrasjoner på kontoen din. Les mer om våre ulike integrasjoner her
  5. Maler – her kan du lage og redigere maler. Les mer om hva en mal er her
  6. Forms - under Forms kan du lage skjemaer som kan brukes til kontraktsflyt, spørreskjema eller annen informasjonsinnhenting. Les mer om skjemaer her
  7. Sikkerhet – her har du mulighet til å endre reglene for passord som gjelder for kontoen og alle underkontoer. Les mer om sikkerhetsinnstillingene her
  8. Design – under design har du mulighet til å legge til bedriftens logo og bestemme farger på alle knappene som kan sees i e-postene og signeringsportalen. Les mer om designinnstillinger her

Personlige innstillinger

Du finner dine personlige innstillinger ved å klikke på navnet ditt øverst i høyre hjørne, og deretter Min profil. Her har du mulighet til å gjøre endringer som kun gjelder din egen bruker, for eksempel navn, e-postadresse og telefonnummer.

Merk at alle brukere, uavhengig av brukerrolle, har tilgang til egne innstillinger, men det er kun administratorer som har mulighet til å endre sin rolle.

1. Trykk på navnet ditt i øvre høyre hjørne
  2. Trykk på Min profil for å finne innstillingene nedenfor:
  3. Her kan du endre profilinformasjon og passord
  4. Du kan se dine rettigheter og tildelte grupper
  5. Du kan velge om du vil ha varsler via e-post