Priser

en översikt över vad credits används till och hur du tar reda på hur många credits som används.

Priser på Credits
Vad används mina Credits till?
Hur får jag reda på hur många Credits jag har använt?

Priser på Credits

Hos Addo Sign använder man "Credits" för att betala med. Man kan antingen köpa den portion credits man har behov för, eller teckna ett service-abonnement. Då betalar du endast för ditt förbruk, och för sublim service. Det kan du läsa mycket mer om här.
Credits är valutan inne i vårat system och de handlingar man gör, som kostar pengar, kommer istället kosta Credits. I Addo Sign betalar du därför endast för din nuvarande förbrukning.

Priserna på credits varierar sammanhängande med hur många man väljer att köpa. Köper man ett mindre antal, kommer prisen per credit därför vara dyrare än om man köper ett större antal.

Vad används mina Credits till?

En försändelse av ett dokument till underskrift kan variera i priset, då priset beror på hur man väljer att sammansätta transaktionen. Transaktion är betäckningen för en försändelse av ett eller flera dokument till underskrift, hos en eller flera parter.

Man betalar inte för att skicka bilagor, endast för dokument som ska undertecknas.

Följande element kan påverka priset på transaktionen:

• Antal undertecknare
  • Antal dokument som ska undertecknas
  • Autentiseringsmetod
  • Underskriftsmetod
  • Hur det undertecknade dokumentet distribueras (eBoks, Google Drive eller en av de många andra integrationer)

Du hittar en sammanfattning av vad som använder hur många Credits i den detaljerad prislista.

Hur får jag reda på hur många Credits jag har använt?

Det är möjligt att följa användningshistoriken för krediter när som helst i användarinställningarna för Addo under "Kontoöversikt" och "Använda krediter"

Om du klickar på "Visa" visas köphistoriken för krediter, inklusive uppgifter om vilket konto som har köpt ett visst antal krediter, vilket är tillämpligt om du har underkonton.