Priser

En oversigt over hvad credits bruges på, og hvordan du finder frem til forbrug af credits.

Priser på credits
Hvad bruges mine credits på?
Hvordan finder jeg ud af hvor mange credits jeg har brugt?

Priser på credits

I Addo Sign bruger du "Credits" til at betale med. Credits er derfor valutaen i vores system, og du vil blive opkrævet i kreditter, når du foretager en transaktion. Der er to måder at købe kreditter på; enten vælger du Addo Sign Basic, hvor du forudbetaler for et antal kreditter, som så er tilgængelige for dig, eller du vælger et af vores serviceabonnementer. Med enten Addo Sign Standard- eller Premium-abonnementet betaler du for dit faktiske kreditforbrug og sublime service. Du kan finde mere information om vores prismodel her.

Prisen på kreditter varierer alt efter, hvor mange du vælger at købe. Køber du et mindre antal, bliver prisen per kredit derfor dyrere, end hvis du køber et større antal.

Hvad bruges mine credits på?

En forsendelse af en dokument til underskrift, kan variere i prisen, da prisen afhænger af hvordan man vælger at sammensætte transaktionen. Transaktion er betegnelsen for en forsendelse af et eller flere dokumenter til underskrift, hos en eller flere parter.

Man betaler ikke for at sende bilag, kun for dokumenter der skal underskrives.

Følgende elementer kan påvirke prisen på transaktionen:

•  Antal underskrivere
  •  Antal dokumenter som skal underskrives
  •  Identifikationsmetode
  • Underskriftsmetode
  • Hvordan det underskrevne dokument distribueres (eBoks, Google Drev eller en af de mange andre  intregrationer)

Du finder en samlet oversigt over hvad der bruger hvor mange credits på vores detaljerede prisoversigt.

Hvordan finder jeg ud af hvor mange credits jeg har brugt?

Det er til enhver tid muligt at følge købshistorikken af credits inde under brugerindstillinger på Addo.

Ved at klikke på "Vis" får du vist købshistorikken for kreditter, herunder oplysninger om, hvilken konto der har købt et bestemt antal kreditter, hvis du har underkonti.