Priser

en oversikt over hva kreditter brukes til, og hvordan du finner ut hvordan du bruker kreditter.

Priser på Credits
Hva brukes Credits mine til?
Hvordan finner jeg ut hvor mange Credits jeg har brukt?

Priser på Credits

Hos Addo Sign bruker du "Credits" til å betale med. Du kan enten kjøpe den delen av credits du trenger, eller du kan abonnere på et tjenesteabonnement. Da betaler du kun for forbruket ditt, og for sublim service. Du kan lese mye mer om dette her.

Credits er derfor valutaen inne i systemet vårt, og handlingene du gjør som koster penger vil i stedet koste Credits. I Addo Sign betaler du derfor kun for ditt nåværende forbruk. Prisene på credits varierer avhengig av hvor mange du velger å kjøpe. Kjøper du derfor et mindre antall vil prisen pr. credit være dyrere enn om du kjøper et større antall.

Hva brukes Credits mine til?

En forsendelse av et dokument til signatur kan variere i pris, da prisen avhenger av hvordan man velger å sette sammen transaksjonen. Transaksjon er betegnelsen på en forsendelse av ett eller flere dokumenter for underskrift, fra en eller flere parter.

Du betaler ikke for å sende bilag, kun for dokumenter som skal signeres.

Følgende elementer kan påvirke prisen på transaksjonen:

• Antall underskrivere
  • Antall dokumenter som skal signeres
  • Identifikasjonsmetode
  • Signaturmetode
  • Hvordan det signerte dokumentet distribueres (eBoks, Google Drive eller en av de mange andre integrasjonene)

Du finner en omfattende oversikt over hva som bruker hvor mange Credits inne i denne artikkelen

Hvordan finner jeg ut hvor mange Credits jeg har brukt?

Det er mulig å følge med på brukshistorikken for kreditter når som helst i brukerinnstillingene til Addo under "Kontooversikt" og "Brukte kreditter"

Ved å klikke på "Vis" får du opp kjøpshistorikken for kreditter, inkludert informasjon om hvilken konto som har kjøpt et bestemt antall kreditter, hvis du har underkontoer.