Kopiera transaktion

Addo Sign tillåter dig att kopiera dina transaktioner, så du lätt och snabbt kan skapa flera liknande transaktioner, eller skicka de samma tranaktioner med små ändringar utan att göra allt från början.

Notera! Du kan inte kopiera en transaktion mer än 10 dagar efter utgångsdatumet, då filerna i transaktionen inte sparas därefter.

Vad är Kopiera transaktion?
Hur kopierar man en transaktion?

Vad är Kopiera transaktion?

Kopiera transaktion är en funktion i översikten som tillåter dig att skapa nya transaktioner med de samma detaljer som andra transaktioner. Innan systemet skickar iväg transaktionen har du dock möjlighet för att ändra i alla detaljer, så som mottagare, underskriftsmetoden, dokumenten osv. Eller så kan du låta den vara precis som den skickades från början.

Gruppadministratörer och administratörer kan kopiera transaktioner från andra användare på samma konto. Så om du kopierar en kollegas transaktion, kommer du nu bli ägare av den nya transaktionen.

Du kan kopiera transaktioner oavsett status. Det enda man inte kan kopiera är transaktioner som är mer än 10 dagar över utgångsdatum, då filerna i transaktionen inte sparas därefter.

Om du inte gör några ändringar efter att ha kopierat transaktionen, kommer alla detaljer vara lika (bortsett från om du är administrator och har kopierat en annans transaktion, eftersom att du nu kommer vara ägare och avsändare av transaktionen).

Hur kopierar man en transaktion?

För att kopiera en transaktion måste vi först hitta den i vår översikt och få tillgång till transaktionsuppgifterna.

1. Klicka på signeringen du önskar att kopiera (om det är flera mottagare ska du trycka en andra gång på en av mottagarna)
  2. Klicka på de tre prickarna (inställningar) uppe i höger hörn
  3. Klicka på Kopiera transaktion

När du klickar på Kopiera transaktion, kommer du således föras tillbaka till Skicka, där uppsättningen av den kopierade transaktionen är förinställd. Du har nu möjlighet för att ändra i detaljer och skicka signeringen.