Kopier transaksjon

Addo Sign lar deg kopiere transaksjonene dine, slik at du enkelt og raskt kan opprette flere like transaksjoner, eller sende de samme transaksjonene med små endringer, uten å måtte starte fra bunnen av.

Merk! - Du kan ikke kopiere en transaksjon mer enn 10 dager etter utløpsdatoen, da filene i transaksjonen ikke blir lagret etter det.

Hva er Kopier transaksjon?
Hvordan kopierer man en transaksjon?

Hva er Kopier transaksjon?

Kopier transaksjon er en funksjon i "Oversikt" som lar deg opprette nye transaksjoner med samme detaljer som andre transaksjoner. Men før den sender transaksjonen, har du muligheten til å rette opp alle detaljene, for eksempel mottakerne, signaturmetoden, dokumentene osv. Eller du kan la den være nøyaktig slik den ble sendt i utgangspunktet.

Gruppeadministratorer og administratorer kan kopiere transaksjoner fra andre brukere på samme konto. Så hvis du kopierer en kollegas transaksjon, blir du nå eier av den nye transaksjonen.

Du kan kopiere transaksjoner uavhengig av status. Det eneste du ikke kan kopiere er transaksjoner som er 10 dager etter utløpsdatoen da filene i transaksjonen ikke blir lagret etter det.

Hvis du ikke gjør noen endringer etter å ha kopiert transaksjonen, vil alle detaljer være de samme. (Bortsett fra hvis du er administrator og har kopiert andres transaksjon, da du nå vil bli gjort til eier og avsender.)

Hvordan kopierer man en transaksjon?

For å kopiere en transaksjon må vi først finne den i oversikten og få tilgang til transaksjonsdetaljene.

1. Klikk på signeringen i transaksjonsoversikten (Hvis du har flere mottakere, klikker du på en mottaker i drop-down menyen)
  2. Klikk på de tre prikkene (innstillinger) øverst til høyre
  3. Klikk på Kopier transaksjon

Dermed, når du klikker på Kopier transaksjon, vil du bli tatt tilbake til "Ny signatur" hvor oppsettet av den kopierte transaksjonen er forhåndsinnstilt. Du har nå muligheten til å korrigere detaljene og sende transaksjonen.