Kopier transaktion

Addo Sign lader dig kopiere dine transaktioner, så du nemt og hurtigt kan skabe flere lignende transaktioner, eller sende de samme transaktioner med små ændringer uden at skulle starte fra bunden af.

Bemærk! - Du kan ikke kopiere en transaktion mere end 10 dage efter udløbsdatoen, da filerne i transaktionen ikke bliver gemt derefter.

Hvad er Kopier transaktion?
Hvordan kopierer man en transaktion?

Hvad er kopier transaktion?

Kopier transaktion er en funktion i "overblik" der lader dig skabe transaktioner med de samme indstillinger som eksisterende transaktioner. Inden den sender transaktionen afsted, har du mulighed for at rette i alle detaljer, såsom modtagere, underskriftsmetoden, dokumenterne osv. Eller du kan lade det være nøjagtigt, som det blev sendt i første omgang.

Gruppeadministratorer og administratorer kan kopiere transaktioner fra andre brugere på samme konto. Så hvis du kopiere en kollegas transaktion, så vil du nu blive ejer af den nye transaktion.

Du kan kopiere transaktioner uanset status. Det eneste man ikke kan kopiere, er transaktioner der er 10 dage over udløbsdato, fordi at dokumentet ikke længere gemmes i transaktionen derefter.

Hvis du ikke foretager nogle ændringer efter at have kopieret transaktionen, vil alle detaljer være ens. (Bortset fra hvis du er administrator og har kopieret en andens transaktion, da du nu vil være gjort til ejer og afsender.)

Hvordan kopierer man en transaktion?

Vi starter med at tilgå vores Overblik, hvor vi kan se vores eksisterende transaktioner.
Du skal nu finde den transaktion du ønsker at kopiere, og gøre følgende:

1. Klik på signeringen et givent sted i informationsbjælken (Hvis du har flere modtagere, skal du i drop-down klikke på en specifik modtager)
  2. Klik på Indstillinger for forsendelsen øverst i højre hjørne
  3. Klik på Kopier transaktion

Du vil nu komme tilbage til Send vinduet, hvor opsætningen af ​​den kopierede transaktion er forudindstillet. Du har nu mulighed for at rette i detaljer, og sende transaktionen, som enhver anden transaktion.