Fakturering - hur ser processen ut?

Du har vid köp i Addo Sign möjligheten för att beställa en faktura till betalning av credits. Du kan få fakturan både via e-mail och EAN.

Du kan beställa en faktura på alla köp över 500 credits, vilket ger dig upp till 20 dagar för att betala, där du även kommer få ett kvitto både i Addo under Köpshistorik och via e-mail.

Processen för fakturering
Hur får jag en faktura?
Jag har inte fått min faktura?
Hur betalar jag min faktura?
Hur kan jag hitta mina tidigare köp?

Hur får jag en faktura?

Vid köp av mer än 500 credits kan du välja att betala via en faktura. Det kräver bara att ni uppger firmanamn, organisationsnummer, faktura e-mail, adress, postnummer, stad och land.

1. Klicka på dina credits överst på sidan och välj Köp credits
  2. Välj minimum 500 credits för att betala med faktura
  3. Du har möjlighet för att själv skriva in ditt önskade antal credits

När du klickar på Betala med faktura öppnas ett pop-up-fönster med uppgifter om din beställning. Här ska du skriva in de nödvändiga faktureringsuppgifterna, så vi kan skicka en faktura till dig.

1. Det är valfritt om du önskar att få din faktura via EAN eller referensnummer. Om du väljer ett referensnummer kommer du fortsatt få din faktura via mail.
  2. Skriv in de nödvändiga uppgifterna om din verksamhet
  3. Klicka på Beställ

Jag har inte fått min faktura

När du har tryckt på Beställ kommer du få ett kvitto via e-mail som bekräftar att vi har fått din beställning. Kvittot kan lätt förväxlas med den riktiga fakturan, så var uppmärksam på att vi har fått din beställning och att din faktura kommer skickas till dig senare.

Skulle du vara osäker, är du alltid varmt välkommen till att kontakta oss på addo@visma.com.

Skärmbilden nedanför är ett exempel på en orderbekräftelse (just denna är en dansk orderbekräftelse, men uppbyggningen är det samma för svenska):

Hur betalar jag min faktura?

När vi har behandlat din beställning kommer du få den slutgiltiga fakturan med betalningsuppgifter och förfallodatum.

Hur kan jag hitta mina tidigare köp?

Du kan hitta en översikt över alla dina köp på ditt konto. Du ska bara navigera till dina Inställningar -> välj Kontoöversikt -> scrolla ned till botten tills du hittar Köpshistorik. Här kan du se alla dina senaste köp, och om du klickar på en av transaktionerna, kommer du automatiskt ladda ner beställningsbekräftelsen.