Fakturering - Hvordan er processen?

Du har ved køb i Addo Sign mulighed for at bestille en faktura til betaling af credits. Du kan både få fakturaen pr. E-mail og EAN

Du kan bestille en faktura på alle køb over 500 credits, hvilket giver dig op til 20 dage for at betale, hvor du også vil få en kvittering, både i Addo Sign under Købshistorik, men også tilsendt til e-mail.

Processen for fakturering
Hvordan kan jeg få tilsendt en faktura?
Jeg har ikke modtaget min faktura?
Hvordan betaler jeg min faktura?
Hvordan kan jeg finde min faktura?

Hvordan kan jeg få tilsendt en faktura?

Ved køb af mere end 500 credits kan du vælge at få tilsendt en faktura. Det kræver blot at der oplyses firmanavn, CVR-nummer, faktura e-mail, adresse, postnummer, by og land.

1. Klik på dine credits øverst på siden og vælg "Køb credits"
  2. Vælg minimum 500 credits for at betale med faktura
  3. Du har mulighed for selv at indtaste dit ønskede antal credits

Når du klikker på Betal med faktura, åbnes et pop-up-vindue med oplysninger om din ordre. Her skal du indtaste de nødvendige faktureringsoplysninger, så vi kan sende dig en faktura.

1. Det er valgfrit hvorvidt du ønsker at modtage din faktura via. EAN eller referencenummer. Såfremt du vælger et referencenummer, vil du fortsat modtage din faktura via. mail.
  2. Indtast de nødvendige oplysninger om din virksomhed
  3. Klik på Gennemfør betaling

Jeg har ikke modtaget min faktura

Når du har klikket på Gennemfør betaling, modtager du en kvittering via e-mail, som bekræfter, at vi har modtaget din ordre. Kvitteringen kan forveksles med den egentlige faktura, så vær opmærksom på, at vi har modtaget din ordrebekræftelse, og at din faktura vil blive sendt til dig senere.

Skulle der opstå tvivl, er du altid meget velkommen til at kontakte os på addo.sign@twoday.com.

Skærmbilledet nedenfor er et eksempel på en ordrebekræftelse:

Hvordan betaler jeg min faktura?

Når vi har behandlet din ordre, vil du modtage den endelige faktura med betalingsoplysninger og forfaldsdato.

Hvordan finder jeg min faktura?

Du kan finde en oversigt over alle dine fakturaer under dine konti. Du skal blot navigere til dine Brugerindstillinger -> Vælg Kontooversigt -> Rul til bunden, indtil du finder Købshistorik. Her vil du kunne finde dine seneste køb, og hvis du vælger at klikke på en af transaktionerne, vil du automatisk downloade en faktura.pdf.