Fakturering - Hvordan er prosessen?

Når du handler i Addo Sign, har du mulighet til å bestille en faktura for betaling av credits. Du kan motta fakturaen via e-post eller EAN.

Du kan bestille en faktura for alle kjøp over 500 studiepoeng, som gir deg opptil 20 dagers betalingsfrist, hvor du også får en kvittering, både i Addo Sign under Kjøpshistorikk, men også sendt til e-post.

Faktureringsprosessen
Hvordan kan jeg motta en faktura?
Jeg har ikke mottatt fakturaen min?
Hvordan betaler jeg fakturaen min?
Hvordan finner jeg fakturaen min?

Hvordan kan jeg få tilsendt en faktura?

Hvis du kjøper mer enn 500 kreditter, kan du velge å motta en faktura. Alt du trenger å gjøre er å oppgi firmanavn, organisasjonsnummer, faktura-e-post, adresse, postnummer, by og land.

image-png-Aug-23-2024-02-32-11-4386-PM

1. Klikk på poengene dine øverst på siden, og velg «Kjøp poeng»
  2. Velg minimum 500 kreditter for å betale med faktura
  3. Du har mulighet til å angi ønsket antall poeng

Når du klikker på Betal med faktura, åpnes et popup-vindu med informasjon om bestillingen din. Her må du oppgi nødvendig faktureringsinformasjon slik at vi kan sende deg en faktura.

1. Det er valgfritt om du ønsker å motta fakturaen din via. EAN eller referansenummer. Hvis du velger et referansenummer, vil du fortsette å motta fakturaen din via e-post.
  2. Skriv inn nødvendig informasjon om bedriften din
  3. Klikk på Fullfør betaling

Jeg har ikke mottatt fakturaen min

Når du har klikket på Fullfør betaling, vil du motta en kvittering via e-post som bekrefter at vi har mottatt bestillingen din. Kvitteringen kan forveksles med den faktiske fakturaen, så vær oppmerksom på at vi har mottatt ordrebekreftelsen din og at fakturaen vil bli sendt til deg senere.

Hvis du er i tvil, er du alltid velkommen til å kontakte oss på addo.sign@twoday.com.

Hvordan betaler jeg fakturaen min?

Når vi har behandlet bestillingen din, vil du motta den endelige fakturaen med betalingsinformasjon og forfallsdato.

Hvordan finner jeg fakturaen min?

Du finner en oversikt over alle fakturaene dine under kontoene dine. Gå til brukerinnstillingene dine -> Velg Kontooversikt -> Bla til bunnen til du finner Kjøpshistorikk. Her finner du de siste kjøpene dine, og hvis du velger å klikke på en av transaksjonene, vil du automatisk laste ned en faktura.pdf.