API dokumentation

Du kan använda vår API-dokumentation för att integrera med Addo. Genom att använda API'et kan du dra nytta av de funktioner som Addo har att erbjuda, så att du inte behöver överföra data manuellt mellan din lösning och Addo.

Med vårt API har du möjlighet att integrera med Addo Sign. För att använda API:et behöver du betald åtkomst. Vår API-dokumentation beskriver Addos webbtjänst, som består av protokoll och standarder med öppen källkod som utbyter data mellan system, medan API är ett programvarugränssnitt som gör att två applikationer kan interagera med varandra utan att användaren behöver ingripa. Vårt API realiseras med hjälp av Rest API, som använder HTTP-förfrågningar för att komma åt och använda data.

Om så önskas kan en utvecklarresurs tilldelas som kan kontaktas vid frågor. Detta är vanligtvis kostnadsfritt, men Twoday förbehåller sig rätten att fakturera en del av den tid som spenderas på större projekt efter överenskommelse.

När utvecklingen är klar i demomiljön, kan en liknande miljö med integrationsanvändare skapas i produktionen.

Notera: För att kunna generera en token för att kunna använda API ska du logga in med dina login-uppgifter. Utöver det ska ditt lösenord vara SHA-256 och därnäst base 64 krypterat, som kan göras via denna länk: https://hash.online-convert.com/sha512-generator

API dokumentation med mera finns här: https://github.com/addosign/addosign