API-dokumentasjon

Du kan bruke API-dokumentasjonen vår til å integrere med Addo. Ved å bruke API kan du dra nytte av funksjonene som Addo har å tilby, slik at du slipper å manuelt overføre data mellom løsningen din og Addo.

Med vår API har du muligheten til å integrere med Addo Sign. For å bruke API, trenger du betalt tilgang. API-dokumentasjonen vår beskriver Addo-webtjenesten, som består av åpen kildekode-protokoller og standarder som utveksler data mellom systemer, mens API er et programvaregrensesnitt som lar to applikasjoner samhandle med hverandre uten brukerintervensjon. Vår API er gjort ved hjelp av Rest API, som bruker HTTP-forespørsler for å få tilgang til og bruke data.

Om ønskelig kan en utviklerressurs tildeles og kontaktes med spørsmål. Dette er vanligvis gratis, men Twoday forbeholder seg retten til å fakturere en del av tiden brukt på større prosjekter etter forhåndsavtale.

Etter at utviklingen er fullført på demomiljøet, kan et lignende miljø opprettes med integrasjonsbruker på produksjon.

Merk: For å generere et token for å bruke API, må du logge på med påloggingsinformasjonen din. I tillegg må passordet ditt være SHA-512 og deretter base 64 kryptert, noe som kan gjøres via denne lenken: https://hash.online-convert.com/sha512-generator

API-dokumentasjon og annen informasjon finner du her: https://github.com/addosign/addosign