API dokumentation

Du kan bruge vores API-dokumentation til at integrere med Addo. Ved at bruge API'et kan du drage fordel af de funktioner, som Addo kan tilbyde, så du ikke behøver at overføre data manuelt mellem din løsning og Addo.

Med vores API har du mulighed for at integrere med Addo Sign. For at bruge API'et skal man have betalt adgang. Vores API dokumentation beskriver Addo webservicen, de består af open source-protokoller og standarder, som udveksler data mellem systemerne, hvorimod API er en softwaregrænseflade, som gør at to applikationer interagere med hinanden uden brugerens indblanding. Vores API sker ved brug af Rest API, der bruger HTTP-forespørgsler til at få adgang til og bruge data.

Hvis det ønskes kan der tilknyttes en udvikler ressource, som kan kontaktes ved spørgsmål. Dette er normalt uden beregning, men Twoday forbeholder sig retten efter forudgående aftale at fakturere en del af den medgåede tid, ved større projekter.

Efter udviklingen er gennemført på demo miljøet, kan der oprettes et tilsvarende miljø med integrations bruger på produktion.

Bemærk: For at kunne generere en token til at kunne anvende API skal du logge ind med dine login-informationer. Derudover skal dit kodeord være SHA-512 og dernæst base 64 krypteret, som kan gøres via dette link: https://hash.online-convert.com/sha512-generator

API dokumentation med mere findes her: https://github.com/addosign/addosign