Aktivitetsloggen

Aktivitetsloggen är en flik som du hittar under en transaktion. Här kan du se alla händelser, från att mottagaren öppnar den mottagna länken, bifogade filer/dokument och signering, samt tidpunkter för aktiviteterna.

Händelseloggen visas som en flik i den enskilda transaktionen från översikten.

2 steg för att hitta aktivitetsloggen
Aktivitetslogg i översikten

Aktivitetslogg i översikten

Guiden nedan visar hur du hittar aktivitetsloggen för en transaktion från översikten.

1. Tryck på Översikt
  2. Välj den aktuella transaktionen
  3. I transaktionsinformationen väljer du Aktivitetslogg

Här kan du se exakt när undertecknaren har utfört aktiviteter. Detta inkluderar tider för:

• Skapande av transaktionen
  • Om mottagaren har tagit emot e-postmeddelandet
  • Om mottagaren har identifierat sig eller öppnat bilagor/dokument/bilagor.
  • Dokument eller bilagor godkänns
  • Bekräftelse på att alla dokument har undertecknats.
  • Om det är valt, när dokumenten distribueras till mottagaren
  • Om ett fel har uppstått och varför