Aktivitetslogg

I aktivitetsloggen kan du se, hvilke aktiviteter dine mottar har utført fra opprettelse til avslutning av transaksjonen. Dette omfatter eksempel, når dokumenterne er blitt åpnet, underskrevet eller distribuert.

Aktivitetsloggen viser som en fane i den enkelte transaksjon fra oversikten.

Trin for at finne aktivitetsloggen
Aktivitetsloggen i oversikten

Aktivitetsloggen i oversikten

Nedenstående guide viser, hvordan du finner aktivitetsloggen i en transaksjon fra oversikten.

1. Trykk på oversikt
  2. Velg den aktuelle transaksjonen
  3. Velg aktivitetslogg i transaksjonsdetaljer

Heretter kan du se det eksakte tidspunktet for, når mottakeren har gjort aktiviteter. Det indebærer tidspunkt for:

• Opprettelse av transaksjonen
  • Hvorvidt mottaker har mottatt mailen
  • Hvorvidt mottaker har identifisert seg selv eller åpnet vedhæftede filer/dokumenter/billag
  • Dokumenter eller bilag godkendes
  • Bekreftelse av at alle dokumenter er underskrevet
  • Såfremt det er valgt, når dokumenterne er distribuert til mottakere
  • Hvis der er opstået en feil og hvorfor