Flere underskrivere

Noen dokumenter krever underskrifter fra flere personer. Denne veiledningen viser deg hvordan du enkelt sender inn dokumenter for signatur med flere underskrivere, og hvordan ordne signeringsrekkefølgen.

Merk - Hvis det er flere underskrivere på samme transaksjon, avsluttes ikke transaksjonen før alle har signert. Hvis en enkelt mottaker ikke signerer før utløpsdatoen, vil hele transaksjonen bli kansellert og avsender vil ikke motta noen dokumenter.

1. Hva gjør flere underskrivere?
2. Legg til flere underskrivere og endre signeringsrekkefølgen
3. (Ekstra) Jeg vil legge til meg selv som underskriver

Hva gjør flere underskrivere?

Dersom flere personer trenger å signere et dokument, kan Addo Sign ordne det hele i én enkelt transaksjon. Alle underskriverne er nå på samme transaksjon i oversiktsvinduet. I tillegg kan du legge til en spesiell sekvens slik at kun én mottaker om gangen har tilgang til transaksjonen. Først når personen foran i køen har signert kan neste person signere.

En annen bruk av funksjonen kan være at dersom en intern person trenger å godkjenne dokumentet før det sendes til signatur, kan du sette dem først i køen, og sette deres signaturmetode til "godkjenne", så vil ikke transaksjonen fortsette med mindre de godkjenner, men deres navn og signatur vil ikke vises på det ferdige dokumentet.

Legger du til en spesifikk bestilling, må du være oppmerksom på at det kommer en ny status i oversikten. Når det står "Avventer" har ikke denne underskriveren har mottatt en melding ennå da de venter på at den første personen i køen skal signere.

Lær mer om; Status og Oversikt.

Legg til flere underskrivere og endre signeringsrekkefølgen

Nedenfor lærer du hvordan du legger til flere underskrivere i en transaksjon og hvordan du legger til en bestemt rekkefølge som dokumentet skal signeres i.

1. Klikk på Legg til underskrivere. Du kan legge til så mange underskrivere du vil. Du kan fortsatt endre alle mottakernes innstillinger individuelt, avhengig av hvordan du vil at de skal motta transaksjonen osv.
    Merk - Hvis du ikke velger en rekkefølge, vil alle kunne signere samtidig.
  2. Trykk på Innstillinger for å finne flere alternativer
  3. Hvis du vil legge til en spesifikk signeringsordre, klikker du på avmerkingsboksen Dokumentet må skrives under i rækkefølge.
  4. Nå kan du ordne rekkefølgen på underskriverne ved å dra og slippe underskriverne ved å bruke knappen til venstre for navnet. Et nummer vil nå vises, underskriver 1. starter.

(Ekstra) Jeg vil legge til meg selv som underskriver

1. Klikk på Legg til underskriver for å legge til så store underskrivere du vil
  2. Trykk på Innstillinger for å finne flere alternativer
  3. Merk av i boksen Jeg må skrive under dokumentet
  4. (Hvis du vil ha en spesialbestilling) Merk av i boksen Dokumentet må skrives under i rækkefølge
  5. Ordne signeringsrekkefølgen ved å dra og slippe underskriverne.

Gratulerer! Du har nå lært å legge til flere signere og deg selv i en transaksjon.