Flere underskrivere

Nogle dokumenter kræver underskrifter fra flere personer. Denne guide viser dig, hvordan du let kan sende dokumenter til underskrift med flere underskrivere, og hvordan du kan ændre rækkefølgen på underskrifterne.

Bemærk - Hvis der er flere underskrivere på den samme transaktion, så afsluttes transaktionen først når alle har underskrevet. Hvis en enkelt modtager ikke underskriver inden udløbsdatoen vil hele transaktionen blive annulleret og afsenderen får ingen dokumenter.

1. Hvad gør flere underskrivere?
2. Tilføj flere underskrivere og vælg rækkefølge
3. (Ekstra) Jeg skal selv underskrive

Hvad gør flere underskrivere?

Hvis flere personer skal underskrive et dokument, kan Addo Sign ordne det hele i én samlet transaktion. Alle underskriverne står nu på den samme transaktion i overbliksvinduet. Derudover, så kan man tilføje en særlig rækkefølge, således at der kun er én modtager af gangen der har adgang til transaktionen. Først når den forreste i køen har skrevet under, kan den næste skrive under.

En anden benyttelse af funktionen kan være, at hvis en intern skal godkende dokumentet inden det sendes til underskrift, kan man sætte dem først i køen, og sætte deres underskriftmetode til "godkend", så vil transaktionen ikke fortsætte medmindre de godkender, men deres navn og underskrift vil ikke stå på det færdige dokument.

Hvis man tilføjer en specifik rækkefølge, skal man være opmærksom på at der kommer en ny status i overblikket. Når der står "Afventer" Har denne underskriver endnu ikke modtaget en besked endnu, da de venter på at den første i køen har underskrevet.

Her kan du lære mere om Status og Overblik.

Tilføj flere underskrivere og vælg rækkefølge

Nedenfor vil du lære hvordan man sætter flere underskrivere på en transaktion, samt hvordan man kan tilføje en bestemt rækkefølge dokumentet skal underskrives i.

1. Klik på Tilføj underskrivere. Du kan tilføje så mange underskrivere som du ønsker. Du kan stadig ændre alle modtagernes indstillinger individuelt, afhængigt af hvordan du vil have de skal modtage transaktionen osv.
    Bemærk - Hvis du ikke vælger en rækkefølge, vil alle have mulighed for at kunne underskrive på samme tid.
  2. Tryk på Indstillinger for at finde yderligere valgmuligheder
  3. (Valgfri) Sæt hak i Underskrivere skal underskrive i bestemt rækkefølge. Denne indstilling, er hvis du gerne vil have at de underskriver i en særlig rækkefølge. Dette betyder at modtagerne først får en besked om en ønsket underskrift, efter at modtageren i køen før dem har underskrevet.
  4.  Klik og træk i venstre side af underskriver oversigten for at bestemme den rækkefølge (Øverste underskriver først)

Jeg skal selv underskrive (Ekstra)

Hvis du ønsker selv at være en del af underskrivnings processen skal du følge denne guide:

1. Klik på tilføj underskrivere og tilføj alle de underskrivere du vil have med i processen
  2. Tryk på Indstillinger for at finde yderligere valgmuligheder
  3. Sæt hak i Jeg skal underskrive. Der er nu automatisk udfyldt en modtager med din mailadresse og navn. Som udgangspunkt vil dine underskriftindstillinger følge de indstillinger der er sat i skabelonen, men du kan ændre det ved blot at klikke på den underskriverboks der nu er dukket op med dit navn.
  4. Sæt hak i Underskrivere skal underskrive i en bestemt rækkefølge hvis du ønsker en særlig rækkefølge.
  5. Klik og træk for at arrangere rækkefølgen på underskriverne.

Tillykke! Du har nu lært at tilføje flere underskrivere og dig selv til samme transaktion.