Finner du ikke kontrakten din?

Hvis kontrakten din og dermed transaksjonen din er ute av syne inne i Addo Sign, kan dette skyldes et par ting som vi vil forklare i denne artikkelen.

Step 1 - Sjekk om du har blitt en del av en annen gruppe
Step 2 - Sjekk om du har blitt en del av en annen konto
Step 3 - Endre datovelgeren nederst på siden
Step 4 - Søk i din egen e-post

Sjekk om du har blitt en del av en annen gruppe

En av grunnene til at du ikke kan se transaksjonene du tidligere kunne se, kan være fordi en administrator på bedriftskontoen din har valgt å fjerne eller legge deg til en annen gruppe enn den du tidligere var en del av.

Når en administrator fjerner deg fra en gruppe hvor du tidligere har sendt transaksjoner, vil du ikke lenger kunne se transaksjonene som er sendt i den gruppen. Det samme gjelder dersom du tidligere har vært administrator eller medlem av en «default»-gruppe og deretter flyttes til en bestemt gruppe, i så fall vil noen av de tidligere transaksjonene ikke lenger være synlige for deg.

Sjekk om du har blitt flyttet til eller fra en gruppe

Dersom du har blitt flyttet til en annen gruppe i Addo Sign, vil du enten finne at malene du ser når du trykker på «Send» vil være annerledes, eller at du vil vises under en annen gruppe nedenfor. Dette vises øverst i malene dine, hvilken gruppe du er en del av.

Du kan også spørre en administrator for løsningen hvordan ditt nåværende oppsett er satt opp.

Sjekk om du har blitt en del av en annen konto

En annen grunn til at du ikke kan se transaksjonene du kunne se før, kan være hvis en administrator eller kontoeier i bedriftskontoen din har valgt å flytte deg til en annen konto. enten i forbindelse med optimalisering eller oppdeling av dine Business Units i Addo Sign

Sjekk om du har blitt flyttet til en annen konto

Hvis du har blitt flyttet til en annen konto i Addo Sign, kan du oppleve at malene du ser når du trykker «send» vil være annerledes, eller at firmanavnet øverst i høyre hjørne under navnet ditt har et annet navn. Hvis dette er tilfelle, har du blitt flyttet til en annen konto og har ikke lenger tilgang til transaksjonene som var på den forrige kontoen.

Endre datovelgeren nederst på siden

Transaksjoner sendt fra Addo Sign forsvinner automatisk så lenge de er over 30 dager gamle. Dette er en standardregel som ikke kan endres, men du har muligheten til å endre datovelgeren nederst slik at den viser transaksjoner som ble sendt for mer enn 30 dager siden.

Dette gjøres ved å trykke på datovelgeren til venstre og velge en dato som ligger lenger tilbake i fortiden.

1. Trykk på datovelgeren nederst til venstre
  2. Velg datoen du vil se transaksjonene dine fra

Merk at datovelgeren går tilbake til standardinnstillingen så snart siden er oppdatert.

Søk i din egen e-post

Hvis dokumentene du leter etter ikke ble funnet ved å bruke veiledningene ovenfor, er det kun en siste måte å produsere de manglende dokumentene på, og dette er ved å søke i e-posten som dokumentene ble sendt til etter signering.

Hvis du har prøvd det ovenfor, kan vi anbefale å søke etter vårt avsenderdomene i søkefeltet i e-postinnboksen din: "no-reply@vismaaddo.net"

Når du søker etter denne e-posten, vil alle dokumenter som sendes til din e-post fra Addo Sign være synlige i innboksen din.