Kan du inte hitta ditt kontrakt?

Om ditt kontrakt och därmed din transaktion är försvunnen från översikten inne i Addo Sign, kan detta bero på ett par saker som vi vill belysa i denna artikel.

Steg 1. Kolla om du blivit en del av en annan grupp
Steg 2. Kolla om du blivit en del av ett annat konto
Steg 3. Ändra datumperioden i botten av sidan
Steg 4. Sök i din egen e-mail

Kolla om du har blivit en del av en annan grupp

En av anledningarna till att du inte kan se de transaktioner som du tidigare har kunnat se, kan vara för att en administrator på erat verksamhetskonto har valt att ta bort eller lägga till dig i en annan grupp en den du tidigare har varit en del av.

När en administrator tar bort dig från en grupp där du tidigare har skickat transaktioner, kommer du inte längre kunna se de transaktioner som har skickats i den tidigare gruppen. Det samma gäller om du tidigare har varit administrator eller medlem av en "default"-grupp och därefter blir flyttad till en bestämd grupp. I såna fall kommer några av de tidigare transaktioner inte längre vara synlig för dig.

Undersök om du har flyttats till eller från en grupp

Om du har flyttats till en annan grupp i Addo Sign, kommer du antingen uppleva att de mallar du kan se när du trycker "Skicka" ser annorlunda ut, eller att du finns under en annan grupp härunder. Detta framgår överst i dina mallar, vilken grupp du är medlem av.

Du kan utöver det även fråga din administrator på erat konto, hur din nuvarande uppsättning ser ut.

Kolla om du har blivit en del av ett annat konto

En annan anledning till att du inte kan se de transaktioner som du tidigare har kunnat se, kan vara om en administrator eller kontoägare i erat verksamhetskonto har valt att flytta dig till ett annat konto. Antingen i förbindelse med optimering eller indelning av era Bussiness Units i Addo Sign.

Undersök om du har flyttats till ett annat konto

Om du har flyttats till ett annat konto i Addo Sign, kan du uppleva att mallarna du kan se när du trycker "Skicka" ser annorlunda ut, eller att firmanamnet uppe i höger hörn under ditt namn har ett annat namn. Om så är tillfället, har du flyttats till ett annat konto och har inte längre tillgänglighet till de transaktioner som låg på det tidigare kontot.

Ändra datumperioden i botten av sidan

Transaktioner som skickas från Addo Sign kommer automatiskt försvinna från översikten, om de är över 30 dagar gamla. Detta är en standardregel som inte kan ändras, men du har möjlighet för att ändra datumperioden nede i botten, så att den visar transaktioner som har skickats för mer än 30 dagar sen.

Detta görs genom att trycka på datumväljaren nede till vänster och välja ett datum som ligger längre tillbaka i tiden.

1. Tryck på datumväljaren nederst till vänster
  2. Välj datumet, från vilken du vill se dina transaktioner från

Notera att datumperioden går tillbaka till standardinställningen, så snart att sidan uppdateras.

Sök i din egen e-mail

Om dokumenten du söker efter inte har kunnat hittas med hjälp av ovanstående guider, finns det bara 1 sista sätt att hitta de försvunna dokumenten, och detta är genom att söka i den e-mail dit dokumenten har skickats till efter signering.

Om du har prövat ovanstående, rekommenderar vi at söka efter vår avsändardomän i din e-mailinkorgs söklinje: "no-reply@vismaaddo.net".

När du söker efter denna e-mail, kommer alla dokument skickat till din e-mail från Addo Sign vara synliga i din inkorg.