Designinnstillinger

Gjør som Lindberg Logistics i Sverige, og gi kundene dine det rette inntrykket. Last opp firmalogoen din og velg en farge som passer til kontoen din.

Merk: Bare administratorer har tilgang til designinnstillingene.

Mottakerens opplevelse
Designendring på konto
Designendring på maler

Mottakerens opplevelse

Her er et eksempel på hvordan designendringer ses fra mottakerens perspektiv. Logo og farger på lenkene er endret etter avsenderens ønske.

mceclip0.png   mceclip1.png

mceclip4.png         mceclip2.png

Designendring på konto

Du kan laste opp firmalogoen din og angi en firmafarge som brukes for knapper, ikoner og lenker i e-poster og på signeringsportalen når mottakeren leser og signerer dokumentene dine. Kontoinnstillingene vil som standard brukes på alle maler og transaksjoner. Hvis du ønsker å endre for en bestemt transaksjon eller mal, kan du se designendring på maler.

1. Trykk på tannhjulet
  2. Trykk på Design

Her har du muligheten til å tilpasse din standard logo og farge for Addo Sign-kontoen. Dette designet vil bli brukt som standard for alle maler og transaksjoner på denne kontoen.

MERK: Størrelsen på logoen vil være 1000 x 200 piksler. Hvis du laster opp et bilde i et annet format, vil dette bli beskåret.

Designendring på maler

Du har også muligheten til å endre design for hver enkelt transaksjon i malene dine. Dette gjør du på følgende måte:

1. Trykk på tannhjulet
  2. Trykk på Maler
  3. Gå til malen du vil endre
  4. Scroll ned til bunnen – her finner du en kategori som heter Design

Som standard er kontodesignet ditt satt til alle transaksjoner, du må krysse av i boksen hvis du ikke ønsker å standard. Du har da muligheten til å legge til ønsket logo og farge.

1. Kryss av "Overfør logo og farge fra kontodesign"
  2. Klikk "Last opp" for å laste opp en logo
  3. Velg farge

Trykk deretter Lagre. Gratulerer, du har nå endret design!