Designinställningar

Gör som Lindberg Logistics, och ge era kunder rätt intryck. Ladda upp er firmalogga och välj en färg som passar.

Notera: Endast administratörer har tillgång till designinställningarna.

Mottagarens upplevelse
Designändring på konto
Designändring på mallar

Mottagarens upplevelse

Här är ett exempel på hur designändringar ses från mottagarens perspektiv. Loggan och färger på länkar är ändrade efter avsändarens önskemål.

mceclip0.png       mceclip3.png

mceclip4.png    mceclip5.png

Designändringar på konto

Du kan ladda upp din företagslogotyp och ange en företagsfärg som används för knappar, ikoner och länkar i e-postmeddelanden och på signeringsportalen när mottagaren läser och signerar dina dokument. Kontoinställningarna kommer som standard att användas på alla mallar och transaktioner, om du vill ändra för en specifik transaktion eller mall, se Designändring på mallar.

1. Tryck på kugghjulet
  2. Tryck på Design i menyn till vänster

Här har du möjlighet för att anpassa eran default logga och färg till erat Addo Sign-konto. Denna design kommer som standard användas till alla mallar och transaktioner på detta konto.

OBS: Logotypens storlek är 1000 x 200 pixlar. Om du laddar upp en bild i ett annat format kommer den att beskäras.

Designändringar på mallar

Du har också möjlighet för att ändra din design för varje enskild transaktion i dina mallar. Det gör du på följande sätt:

1. Tryck på Kugghjulet
  2. Tryck på Mallar
  3. Gå in på den mall du önskar att ändra
  4. Rulla ner i botten - här hittar du en kategori som heter Design

Som default är din kontodesign satt på alla transaktioner, så du ska trycka bort bocken om du inte önskar default. Härefter har du möjlighet för att lägga till önskad logga och färg.

1. Kryssa ur "Överför inställningar från kontot"
  2. Klicka på "Ladda upp" för att ladda upp en logga
  3. Välj färg

Tryck därefter Spara. Grattis, du har nu ändrat din design!