Designindstillinger

pload jeres firmalogo og vælg en farve der passer.

Bemærk: Kun administratorer har adgang til designindstillingerne.

Modtagerens oplevelse
Designændring på konto
Designændring på skabeloner

Modtagerens oplevelse

Her er et eksempel på, hvordan designændringer ses fra modtagerens perspektiv. Logo og farver på links er ændret efter afsenders ønske.

Designændringer på konto

Du kan uploade dit firmalogo og angive en firmafarve, der bruges til knapper, ikoner og links i e-mails og på underskriftsportalen, når modtageren læser og underskriver dine dokumenter. Kontoindstillingerne vil som standard blive brugt på alle skabeloner og transaktioner, hvis du ønsker at ændre for en bestemt transaktion eller skabelon, se Designændring på skabeloner.

1. Tryk på Tandhjulet
  2. Tryk på Design

Her har du mulighed for at tilpasse jeres default logo og farve til Addo Sign kontoen. Dette design vil som standard bruges til alle skabeloner og transaktioner på denne konto.

BEMÆRK: Størrelsen på logoet vil være 1000 x 200 pixels. Hvis man uploader et billede i et andet format ville dette blive beskåret.

Designændring på skabeloner

Du har også mulighed for at ændre dit design for hvert enkelt transaktion i dine skabeloner. Det gør du på fælgende måde:

1. Tryk på Tandhjulet
  2. Tryk på Skabeloner
  3. Gå ind på den skabelon du ønsker at ændre
  4. Rul ned i bunden - her finder du en kategori, som hedder Design

Som default er dit kontodesign sat på alle transaktioner, du skal trykke fluebenet af, hvis du ikke ønsker default. Herefter har du mulighed for at tilføje ønsket logo og farve.

Tryk derefter Gem. Tillykke, du har nu ændret dit design!