Addo Sign - Simple signing

Med enkel signering ønsker vi å gjøre opprettelsen av signaturflyt enklere og raskere

I artikkelen vil funksjonaliteten og layoutet for enkel signering bli gjennomgått, slik at du er klar til å sende signaturer umiddelbart. Enkel signering er en forenklet løsning med samme funksjonalitet som den tradisjonelle signaturmodulen i "Ny signering".

Innholdet i artikkelen
Hvor finner jeg Simple Singing?

Send dokument til underskrift med Simple Signing

Utdypende gjennomgang av funksjonalitet:
Trinn 1: Mal
Trinn 2: Innstillinger for signering
Trinn 3: Legg til underskrivere
Trinn 4: Legg til dokumenter
Trinn 5: Meldinger
Trinn 6: Mottakere av kopi

Hvor finner jeg Simple Signing?

Du finner Simple Signing på følgende måte:

1. Du må sørge for at du er på siden Send
  2. Sjekk at du er på den tradisjonelle signaturmodulen Ny signering

Send dokument til underskrift med Simple Signing

I Simple Signing kan du raskt sende transaksjoner av gårde. I prinsippet trenger du bare å ta stilling til malen, underskriverne og dokumentene - trinn 1, 3 og 4 som beskrevet nedenfor i den detaljerte gjennomgangen - da resten i utgangspunktet vil være definert i malene. I denne seksjonen vil vi kort gjennomgå flyten fra start til forsendelse:

1. Velg standard signaturflyt som er konfigurert i malene ved å klikke på Mal (Se gjerne Trinn 1: Mal - for ytterligere forklaring)
  2. Legg til underskrivere. Det er ingen begrensninger på antall underskrivere (Se gjerne Trinn 3: Legg til underskrivere - for ytterligere forklaring)
  3. Legg til dokumenter. Du kan legge til dokumenter opptil 100 MB (Se gjerne Trinn 4: Legg til dokumenter - for ytterligere forklaring)
  4. Klikk på Send

Et eksempel på oppsett av signaturflyt med én underskriver og ett dokument for signering:

Du vil få følgende vindu når transaksjonene er sendt avgårde:

Utdypende gjennomgang av funksjonalitet

I denne delen vil de ulike funksjonene bli gjennomgått mer detaljert, slik at du vet hvordan du navigerer i Simple Signing.

Trinn 1: Mal

Først må du, som i den "vanlige" funksjonen, sette opp maler som skal brukes for å definere flyten. Malene vises øverst i bildene, og ved å klikke på en mal får du tilgang til alle tilgjengelige maler for deg. Du kan velge mellom malene på følgende måte:

Finn den ønskede malen ved å utvide malmenyen Klikk på malen du ønsker å bruke for den aktuelle flyten

Se artikkelen Opprett en ny mal for å se hvordan du oppretter og redigerer maler.

Trinn 2: Signeringsinnstillinger

Signeringsinnstillinger er relatert til de andre valgmulighetene som er tilgjengelige under underskriverens navn. Du kan finne funksjonen og velge forskjellige alternativer på følgende måte:

1. Legg til de forskjellige funksjonene ved å klikke på Innstillinger for signering.
  2. De vil bli blå når de er aktivert for den aktuelle transaksjonen.

Jeg må skrive under dokumentet - Denne funksjonen legger til brukeren raskt. Ved å bruke denne funksjonen vil navnet ditt vises som underskriver, og underskriftsmetoden vil bli bestemt av malen.

Dokumentet må skrives under rekkefølge - Denne funksjonen lar deg angi en bestemt rekkefølge for underskriverne. Transaksjonen vil ikke bli sendt videre i rekkefølgen før personen først har underskrevet.

Signer flere dokumenter med én nøkkel (signatur) - Denne funksjonen gjør det enkelt for underskriveren å godkjenne alle dokumentene før de underskriver. Man trenger derfor bare å underskrive en gang selv om det er flere dokumenter som skal underskrives. Vi anbefaler at denne funksjonen alltid er aktivert, da den sparer både tid og kreditter.

Trinn 3: Legg til underskrivere

Nedenfor vil prosessen for å legge til en underskriver bli gjennomgått. Du kan legge til så mange underskrivere som du ønsker. I Addo Sign er det ingen begrensning på antall underskrivere, men vær oppmerksom på at du vil bli belastet credits for hver underskrift som gjennomføres. Du kan tilpasse signaturflyten for de spesifikke mottakerne. Signeringsflyten er i utgangspunktet definert av malene som er valgt i trinn 1. Se hvordan du legger til en underskriver nedenfor:

1. Trykk på plussymbolet (+) eller et vilkårlig sted i boksen for å legge til en underskriver
  2. Skriv inn navnet på underskriveren
  3. Skriv inn tittelen på underskriveren (dette er valgfritt)
  4. Skriv inn e-postadressen til underskriveren
  5. Velg varslingsmetode. Vi kan sende varsler via e-post eller til e-Boks (kun hvis denne integrasjonen er satt opp)
  6. Velg identifikasjon
  7. Velg signering
  8. Velg om underskriveren skal motta en kvittering etter at transaksjonen er fullført. I tillegg må du bestemme om de skal motta en kopi av det underskrevne dokumentet
  9. Når all informasjon er fylt ut, trykk på Legg til underskriver

10. Etter tillegg vil underskriveren vises i den blå boksen. For å legge til flere underskrivere, klikk på Legg til underskriver

Trinn 4: Legg til dokumenter

Dokumentene som skal underskrives, må lastes opp eller dras inn i nettleseren. Du kan sende dokumenter med en samlet størrelse på opptil 100 MB.

1. Last opp eller dra og slipp dokumentet inn i feltet.
  2. Definer om dokumentet skal underskrives eller om det skal være vedlegg. Hvis det er merket blått som vist i eksemplet, betyr det at det er merket som et dokument som skal underskrives.

Trinn 5: Meldinger

Meldingene kan nå endres og finnes i samme flyt. Se bildet nedenfor for å finne disse varslingene og endre dem:

1. Endring av språk - Du kan oversette meldingene dine til andre språk ved å klikke på språket. Du vil se følgende vindu der du kan endre språk:
  2. Ved å klikke på Invitasjonsmelding kan du finne den innledende meldingen som sendes til underskriveren ved den første varslingen:
  3. Melding om frist og påminnelse kan du endre meldingene som sendes i påminnelsene. I tillegg kan du endre utløpsdato, påminnelsesdato osv.:
  4. Kvitteringsmelding kan du endre den siste meldingen som underskriveren vil motta når dokumentene er signert:

Trinn 6: Mottaker av kopi

Til slutt kan du sette opp kopimottakere. Kopimottakere betraktes som tredjeparter utenfor transaksjonen, som ikke trenger å gjøre noe aktivt i den. Du finner kopimottakere nederst i signaturflyten. Du legger til en kopimottaker på følgende måte:

1. Trykk på delen Mottaker av kopi (valgfritt) og deretter Legg til kopimottakere

2. Skriv inn Navn og E-post til den aktuelle tredjeparten som skal motta de underskrevne dokumentene.
  3. Deretter trykker du på Legg til

Mottakeren vil nå vises med navn og e-postadresse i den blå boksen, som vist ovenfor.