Opret og håndtér brugere på din konto

Følgende guide viser dig hvordan du kan oprette og håndtere brugere på din konto i Addo Sign.

Vær opmærksom på, at det kun er en administrator, som kan tilføje og håndtere brugere på kontoen.

Som administrator på jeres Addo-konto kan du vælge mellem roller til dine brugere, der tilhører samme konto; Administrator, Gruppeadministrator, Group Viewer eller Standardbruger. Du kan læse mere om hver bruger under Hierarki, roller og rettigheder.

Håndtering og oprettelse af brugere i Addo Sign
Opret en ny bruger
Redigér en bruger på kontoen
Slet en bruger på kontoen
Flyt en bruger fra én konto til en anden

Opret en ny bruger

Følgende guide viser dig hvordan du opretter en ny bruger på kontoen, og hvordan der sendes e-mail med link og kodeord til den nye bruger. Herefter kan brugeren blive taget i brug. Vær opmærksom på at der kun kan være én bruger pr. emailadresse.

1. Gå til Brugerindstillinger
  2. Vælg Brugere i menuen til venstre. Herfra kan du se en liste af de eksisterende brugere på kontoen.
  3. Tryk på Tilføj ny bruger
  4. Her har du mulighed for at indtaste de informationer, der tilhører brugeren. Efter du har udfyldt al information, gemmer du den.

Redigér en bruger på kontoen

En administrator kan redigere oplysninger for de andre brugere. Ved at trykke på en bruger under brugerlisten i Addo-indstillingerne er det muligt at ændre oplysningerne. Det kan være nødvendigt, hvis en kollega får nyt telefonnummer eller ønsker, at Addo Sign bliver vist på et andet sprog.

Skulle det ske, at en bruger på jeres konto glemmer sit password, har administratorrollen mulighed for at gendanne passwordet. I den proces vil brugeren modtage en e-mail, der lader brugeren oprette et nyt password.

1. Vælg og klik på brugeren som du ønsker at redigere
  2. Vælg hvilke informationer der skal redigeres. I dropdown under "Rolle", kan du vælge hvilken rolle der passer bedst til dit brugerhierarki
  3. Du har mulighed for at "Deaktivere", "Slette" eller "Sende en ny adgangskode" til brugeren.
  4. Gem informationerne

Slet en bruger på kontoen

Ved at slette en bruger forsvinder alle oplysninger, der var gemt om brugeren i systemet, men hvis du blot ønsker, at der ikke længere skal være adgang for den givne bruger, kan brugeren også deaktiveres.
Hvis en bruger deaktiveres, kan den aktiveres igen når det ønskes.

Flyt en bruger fra én konto til en anden

Har i flere konti, eksempelvis flere underkonti og er det nødvendigt at flytte en bruger, så kan dette kun lade sig gøre ved at mailadressen til den pågældende bruger ændres eller deaktiveres. Det anbefales derfor at alle igangværende transaktioner afsluttes inden brugeren flyttes.