Opprett og administrer brukere på kontoen din

Følgende guide viser deg hvordan du oppretter og administrerer brukere på kontoen din i Addo Sign.

Vær oppmerksom på at bare en administrator kan legge til og administrere brukere på kontoen.

Som administrator på din Addo-konto kan du velge mellom roller for dine brukere som tilhører samme konto; Administrator, gruppeadministrator, gruppeviser eller standardbruker. Du kan lese mer om hver bruker under Hierarki, roller og rettigheter.

Håndtering og oppretting av brukere i Addo Sign
Opprett en ny bruker
Rediger en bruker på kontoen
Slett en bruker på kontoen
Flytt en bruker fra en konto til en annen

Opprett en ny bruker

Her er en guide til hvordan du opprette en ny bruker på kontoen, og en e-post med lenke og passord vil bli sendt til den nye brukeren. Brukeren kan deretter tas i bruk. Vær oppmerksom på at det kun kan være én bruker pr epostadresse.

1. Gå til Innstillinger
  2. Velg Brukere fra menyen til venstre. Herfra kan du se en liste over eksisterende brukere på kontoen.
  3. Trykk på Legg til ny bruker
  4. Her har du mulighet til å legge inn informasjonen som tilhører brukeren. Når du har fylt ut all informasjon, lagrer du den.

Rediger en bruker på kontoen

En administrator kan redigere informasjon for de andre brukerne. Ved å trykke på en bruker under brukerlisten i Addo-innstillingene er det mulig å endre informasjonen. Dette kan være nødvendig hvis en kollega får et nytt telefonnummer eller ønsker at Addo skal vises på et annet språk.

Skulle det skje at en bruker på kontoen din glemmer passordet sitt, har administratorrollen muligheten til å gjenopprette passordet. I den prosessen vil brukeren motta en e-post som lar brukeren opprette et nytt passord.

1. Velg og klikk på brukeren du ønsker å redigere
  2. Velg hvilken informasjon som skal redigeres. I rullegardinmenyen under "Rolle" kan du velge hvilken rolle som passer best til ditt brukerhierarkiet
  3. Du har muligheten til å "Deaktivere", "Slett" eller "Send et nytt passord" til brukeren.
  4. Lagre informasjonen

Slett en bruker på kontoen

Ved å slette en bruker forsvinner all informasjon som er lagret om brukeren i systemet, men dersom man rett og slett ikke lenger ønsker å ha tilgang for den gitte brukeren, kan brukeren også deaktiveres.
Hvis en bruker er deaktivert, kan den aktiveres igjen når det er ønskelig.

Flytt en bruker fra en konto til en annen

Har du flere kontoer, for eksempel flere underkontoer, og det er nødvendig å flytte en bruker, kan dette kun gjøres ved å endre eller deaktivere e-postadressen til den aktuelle brukeren. Det anbefales derfor at alle pågående transaksjoner gjennomføres før brukeren flyttes.