Formularen blev ikke fundet

Oplever du, eller dine modtagere en fejlmeddelelse "Formularen blev ikke fundet" når du tilgår en formular. Denne fejl kan skyldes diverse indstillinger eller konto-credits som vi vil gennemgå.

De følgende scenarier kan være årsagen til at du oplever "Formularen blev ikke fundet".

Du har ikke flere credits på kontoen
Din formular er ikke længere offentlig
Din formular er slettet

Du har ikke flere credits på kontoen

Har du ikke flere credits på din konto, vil dine kunder ikke kunne færdigøre formularen og dermed bliver ført til ovenstående fejl-side. Du kan altid se hvor mange credits du har øverst i Addo Sign

*Bemærk. Hvis du er bruger på en underkonto, vil du ikke kunne se jeres credits. Du bør i dette tilfælde kontakte en administrator på hovedkontoen.

1. Credits vil altid fremgå i din øverste bjælke, som set på billedet.

Din formular er ikke længere offentlig

Den hyppigste årsag til at din modtager oplever denne fejl, skyldes enten at dit link til formularen, ikke længere er offentligt eller at formularen er slettet. Når du klikker ind på den formular, som du ønsker at redigere, kan du i bunden finde nedenstående valgmulighed for offentligøres.

1. Er der ikke flueben i "aktivér offentligt tilgængelige link" vil det link som er generet til din formular ikke længere kunne tilgås. Sørg derfor for at der er et flueben i denne.

Din formular er slettet

Hvis din formular er slettet vil linket naturligvis også være slettet. Hvis du derimod er i tvivl om hvorvidt den ønskede formular er slettet, kan du hva. dit overblik sorterer på formularer der tidligere har været brug, du kan dermed krydstjekke med jeres aktive formularer for at se om der er nogle mangler.