Ändra datumet på en transaktion

Att ändra datumet på en transaktion ändrar perioden under vilken en mottagare har tid att underteckna ett dokument.

Transaktionsdatumet gäller för alla underskrivare, och därefter kommer det inte längre vara möjligt att underteckna dokumenten.

När en transaktion har statusen "startad" finns det möjlighet att ändra utgångsdatumet. Om transaktionen har en annan status är det inte möjligt att ändra utgångsdatumet.

Ändra datumet på en transaktion
Ändra datum

Ändra datum

Om du har återaktiverat en transaktion eller helt enkelt angett fel utgångsdatum för en transaktion har du möjlighet att ändra detta.

Detta görs genom att gå till översikten, sedan klicka på försändelsen du vill ändra datumet för. Om det finns mer än en underskrivare, klicka på en av underskrivarna som rullar ned under transaktionen.

Därefter kommer en popup att visas där du klickar in på transaktionsdetaljer och sedan ändrar utgångsdatumet till det önskade datumet:

1. Tryck på "Transaktionsdetaljer" i popup-fönstret som visas.
  2. Välj det önskade utgångsdatumet.

Observera: Utlöpsdatumet kan endast vara upp till 90 dagar framåt i tiden.