Endre utløpsdatoen på en transaksjon

Å endre datoen på en transaksjon endrer perioden der en mottaker har til å signere et dokument. Datoen på transaksjonen gjelder for alle underskrivere, og deretter vil det ikke lenger være mulig å signere dokumentene.

Når en transaksjon har statusen "startet", er det mulig å endre utløpsdatoen. Dersom transaksjonen har en annen status, er det ikke mulig å endre utløpsdatoen.

Endre datoen på en transaksjon
Endre datoen

Endre datoen

Hvis du har reaktivert en transaksjon eller bare satt feil utløpsdato for en transaksjon, har du muligheten til å endre dette.

Dette gjøres ved å gå til oversikten, deretter klikke på forsendelsen du ønsker å endre datoen for. Hvis det er mer enn én underskriver, klikk på en av underskriverne som ruller ned under transaksjonen.

Deretter vil det dukke opp en pop-up der du klikker inn på transaksjonsdetaljer og deretter endrer utløpsdatoen til ønsket dato:

1. Trykk på "Transaksjonsdetaljer" i pop-up-vinduet som dukker opp.
  2. Velg ønsket utløpsdato.

Merk: Utløpsdatoen kan kun være opptil 90 dager frem i tid.