Ændre datoen på en transaktion

At ændre datoen på en transaktion ændrer på perioden for, hvor længe en modtager har til at underskrive et dokument.

Datoen på transaktionen gælder for alle underskrivere og herefter vil det ikke længere være muligt at underskrive dokumenterne.

Når en transaktion har statussen "startet", er der mulighed for at ændre datoen for udløb. Såfremt transaktionen har en anden status, er det ikke muligt at ændre udløbsdatoen.

Ændre datoen på en transaktion
Ændre datoen

Ændre datoen

Hvis du har genaktiveret en transaktion eller blot kommet til at sætte den forkerte udløbsdatoen for en transaktion har du mulighed for at ændre denne.

Dette gøres ved at gå ind i overblikket, hvorefter du trykker på forsendelsen som du vil ændre datoen for - Hvis der er mere end 1 underskriver, skal du trykke på en af underskriverne som ruller ned under transaktionen.

Derefter vil der komme en pop-up frem, hvor du trykker ind i transaktionsdetaler og herefter ændrer udløbsdatoen til den ønskede dato:

1. Tryk på "Transaktionsdetaljer" i pop-uppen der kommer frem
  2. Vælg den ønskede udløbsdato.

Bemærk: Udløbsdatoen kan kun være 90 dage frem i tiden.