Utgångsdatum för credits

Vid köp av krediter, oavsett om du använder kreditkort eller faktura, så har krediterna en utgångsdatum på 12 månader. 12-månadersperioden börjar från inköpsdatumet.

Denna guide förklarar hur du hanterar utgången av dina krediter och vad som händer med ditt konto efteråt.

Utgång av credits
När går mine creids ut?
Vad händer efter att mina credits har gått ut?

När går mina credits ut?

När du registrerar dig för Addo Sign, får du en gratis testperiod på 30 dagar med 10 krediter. Under testperioden görs inga kreditköp och du kan använda ditt konto gratis utan prenumeration eller tillägg.

Om du vill använda ditt konto för att erhålla digitala signaturer, identifiera mottagare, skicka formulär eller e-postutskick, måste du använda krediter. För att använda krediter behöver du göra ett kreditköp under "Köp credits" på ditt konto.

När du har beställt en faktura eller gjort ett kreditkortsköp av krediter, kommer ditt konto att fyllas på med det antal krediter du har beställt. När du har köpt krediter kommer ditt konto att vara aktivt och du kan använda det för att skicka och erhålla information och signaturer.

Nu när ett köp har gjorts, kommer krediterna på ditt konto att vara aktiva i 12 månader från inköpsdatumet. Om du köpte krediter den 01/01/2023 kommer de att gå ut den 01/01/2024. Detta gäller även redan befintliga krediter vars livslängd förlängs med 12 månader.

Om du har samlat på dig krediter på ett konto i samband med ett prenumerationsköp, kommer dessa krediter också att gå ut om prenumerationen avslutas.

Vad händer efter att mina credits har gått ut?

Ditt konto kommer dock fortfarande att vara aktivt efter att dina krediter har gått ut. I själva verket kommer det att vara aktivt i ytterligare 6 månader, under vilken tid du har möjlighet att använda ditt konto, redigera mallar, ändra användarbehörigheter och mer.

Därför påverkar inte utgången av krediter dig som Addo Sign-användare, förutom om du är passiv därefter. Ditt konto kommer att avaktiveras 6 månader efter att dina krediter har gått ut om inget nytt kreditköp har gjorts. Anledningen till att ditt konto kommer att avaktiveras 6 månader efter utgången av krediter och om inget köp har gjorts därefter är att vi värdesätter din säkerhet och information.

Vi kommer inte att lagra information om dig om du inte använder vår produkt.

Om ditt konto har avaktiverats kommer det