Utløp av credits

Når man kjøper kreditter, enten med kredittkort eller faktura, har kredittene en utløpsdato på 12 måneder. Den 12-måneders perioden starter fra datoen for kjøpet.

Denne guiden vil forklare hvordan du håndterer utløpet av kredittene dine og hva som vil skje med kontoen din etterpå.

Utløpet av kreditter
Når utløper kredittene mine?
Hva skjer etter at kredittene mine utløper?

Når utløper kredittene mine?

Når du registrerer deg for Addo Sign, får du en gratis prøveperiode på 30 dager med 10 kreditter. I løpet av prøveperioden gjøres det ingen kredittkjøp, og du kan bruke kontoen din gratis uten abonnement eller tilleggsfunksjoner.

Hvis du vil bruke kontoen din til å skaffe digitale signaturer, identifisere mottakere, sende skjemaer eller e-postfletting, må du bruke kreditter. For å bruke kreditter må du kjøpe kreditter under "Kjøp kreditter" på kontoen din.

Når du har bestilt en faktura eller gjort et kredittkortkjøp av kreditter, vil kontoen din bli fylt opp med det antall kreditter du bestilte. Når du har kjøpt kreditter, vil kontoen din være aktiv, og du kan bruke den til å sende og motta informasjon og signaturer.

Når et kjøp er gjort, vil kredittene på kontoen din være aktive i 12 måneder fra kjøpsdatoen. Hvis du kjøpte kreditter 01/01/2023, vil de utløpe 01/01/2024. Dette inkluderer også eksisterende kreditter, hvor levetiden forlenges med 12 måneder.

Hvis du har samlet opp kreditter på en konto i forbindelse med et abonnement, vil disse kredittene også utløpe hvis abonnementet avsluttes.

Hva skjer etter at kredittene mine utløper?

Imidlertid vil kontoen din fortsatt være aktiv etter at kredittene dine utløper. Faktisk vil den være aktiv i ytterligere 6 måneder, der du har muligheten til å bruke kontoen din, redigere maler, endre brukerrettigheter og mer.

Derfor påvirker ikke utløpet av kreditter deg som Addo Sign-bruker, med mindre du er passiv etterpå. Kontoen din vil bli deaktivert 6 måneder etter at kredittene dine utløper hvis det ikke er gjort et nytt kredittkjøp. Årsaken til at kontoen din vil bli deaktivert 6 måneder etter utløpet av kredittene og hvis det ikke gjøres noen kjøp etterpå, er at vi verdsetter sikkerheten og informasjonen din.

Vi vil ikke lagre informasjon om deg hvis du ikke bruker produktet vå.