Udløb af credits

Ved køb af credits, både ved hjælp af kreditkort eller faktura, har credits en udløbstid på 12 måneder. De 12 måneder gælder fra den dato hvor man køber sine credits.

Denne guide vil fortælle dig, hvordan du forholder dig til, at dine credits udløber og hvad der efterfølgende vil ske med din konto.

Udløb af credits
Hvornår udløber mine credits?
Hvad sker der efter udløb af credits?

Hvornår udløber mine credits?

Når man opretter sig på Addo Sign, får man som udgangspunkt altid en gratis testperiode på 30 dage med 10 credits. I testperioden er der ikke foretaget nogen køb af credits og man vil kunne have kontoen gratis, uden abonnement og uden tilkøb.

Hvis man derimod vil til at benytte sin konto og indhente digitale underskrifter, identificere modtagere, sende forms eller brevflet, skal man benytte credits. For at benytte credits kræver det at man foretager et creditkøb, under "Køb credits" på din konto.

Fra at man har bestilt en faktura, eller foretaget et kreditkort køb af credits, vil din konto blive tanket op med det antal credits, som du har bestilt. Når du har købt credits, vil din konto derfor være aktiv og du kan benytte den til at afsende og indhente informationer og underskrifter.

Nu er der foretaget et køb, og de credits som du har på kontoen vil derfor være aktive i 12 måneder fra købsdatoen. Har du købt credits 01.01.2023, vil disse udløbe tilsvarende 01.01.2024. Dette omfatter også de allerede eksisterende credits, hvis levetid forlænges med 12 måneder.

Skulle du have opsparet credits opsparet på en konto i forbindelse med abonnementskøb, vil disse også have et udløb hvis abonnementet ophører.

Hvad sker der efter udløb af credits?

Din konto vil dog stadig være aktiv, efter at dine credits er udløbet. Faktisk vil den være aktiv hele 6 måneder efter, hvor du foreksempel har mulighed for at benytte kontoen, redigere i skabeloner, ændre i brugerrettigheder med mere.

Derfor betyder udløb af credits som udgangspunkt ikke noget for dig som bruger af Addo Sign, pånær, hvis du forholder dig passivt herefter. Kontoen vil nemlig blive deaktiveret 6 måneder efter udløb af credits, hvis der ikke er foretaget et nyt creditkøb herefter. Grunden til at din konto vil blive deaktiveret 6 måneder efter, at credits er udløbet og hvis der ikke er foretaget et køb efter udløb af credits er, at vi værner om din sikkerhed og informationer.

Vi vil derfor ikke opbevare informationer om dig, hvis du ikke benytter vores produkt.

Såfremt din konto er blevet deaktiveret, vil den efterfølgende blive slettet efter endnu 6 måneder, hvis du forholder sig passivt. Du har dog altid mulighed for at skrive til supporten, for at få din konto aktiveret igen. Din konto kan dog ikke blive genaktiveret, hvis den er blevet slettet.