Mottagaren kan inte hitta e-postmeddelandet

Ibland händer det att ett spam- eller säkerhetsfilter gör att undertecknarna inte kan hitta e-postmeddelanden som skickats från oss. Här hittar du en lösning så att du snabbt kan skaffa signaturer för dina dokument.

Det är möjligt att kopiera själva signeringslänken inifrån Addo Sign. Signeringslänken är länken som undertecknaren klickar på i meddelandet de får från oss för att signera. Genom att kopiera den inifrån vismaaddo.net kan du skicka signeringslänken direkt till undertecknaren. Du gör detta som visas i guiden här.

Hur gör jag det

Börja på vismaaddo.net och gå till översikten, där du kan se alla transaktioner. Du kan läsa mer om översikten här. I översikten väljer du den transaktion som du måste använda signeringslänken för.

När du trycker på en transaktion visas en popup-ruta med transaktionsinformation. Det är här du hittar signeringslänken

1. Inuti vismaaddo.net, gå till Översikt
  2. Välj transaktionen. Transaktion är vår term för den försändelse/dokumentsignering du har skickat. I en transaktion kan det finnas flera undertecknare och dokument. Tryck på undertecknaren.
  3. Ett popup-fönster visas med alla transaktionsdetaljer. Tryck på "Copy link"
  4. Länken finns nu i ditt urklipp, och du kan skicka ett direkt SMS/e-post till undertecknaren från din e-post eller telefon.