Modtager kan ikke finde mail

Nogle gange sker det, at et spam- eller sikkerhedsfilter gør, at underskrivere ikke kan finde mails sendt fra os. Her finder I et workaround, så I hurtigt kan få indhentet underskrifter til jeres dokumenter.

Det er muligt at kopiere selve signeringslinket inde fra Addo Sign. Signeringslinket er dét link, underskriveren trykker på i den besked de modtager fra os for at kunne underskrive. Ved at kopiere det inde fra vismaaddo.net, kan du sende signeringslinket direkte til underskriveren. Det gør du som vist i guiden her.

Sådan gør du

Start inde på vismaaddo.net og gå til overblikket, hvor du kan se alle transaktioner. Du kan læse mere om overblikket her
Inde i overblikket vælges den pågældende transaktion, hvor du skal bruge signeringslinket
Når du trykker på en transaktion og underskriver, kommer der en pop-up boks frem med transaktionsdetaljer. Det er her du finder signeringslinket

1. Inde på vismaaddo.net, gå da til Overblik
  2. Vælg den pågældende transaktion. Transaktion er vores betegnelse for den forsendelse/dokumentsignering du har sendt afsted. I en transaktion kan der være flere underskrivere og dokumenter. Tryk på den underskriver det drejer sig om.
  3. Der vil komme et pop-up vindue frem med alle transaktionsdetaljer. Tryk på Copy link

Linket er nu i din udklipsholder, og du kan sende en direkte sms/mail til underskriveren fra din mail eller telefon.