Avbryt signering

I vissa fall kan du behöva avbryta din transaktion av många olika skäl. Den vanligaste orsaken är att dokument saknas eller att fel dokument har bifogats.

Hur man avbryter en transaktion

Först och främst måste du identifiera transaktionen i fråga. Det finns olika alternativ för att sortera din transaktionsöversikt, du hittar mer information om detta i den här artikeln.

• Tryck på din översikt
  • Välj den transaktion som du vill avbryta

Nu visas ett fönster med de olika alternativen för din transaktion. Observera att när du avbryter en transaktion kommer den att avbrytas för alla undertecknare, även för personer som redan har något att underteckna. Dina undertecknare kommer inte att underrättas om att transaktionen har avbrutits och transaktionen kommer fortfarande att visas i din översikt.

• Tryck på de tre prickarna uppe i höger hörn
  • Tryck sedan på Avbryt signering

Din transaktion kommer nu att avbrytas. Du kommer att ha möjlighet att kopiera den, om det beror på att du har bifogat ett felaktigt dokument kan det vara fördelaktigt för dig att kopiera transaktionen för att undvika att behöva skriva in all information på nytt.

• Transaktionens status har ändrats till "Avbrutet".
  • Kopiera transaktion för att kopiera alla mottagare, signatur- och identifieringsinställningar samt de dokument som laddats upp till transaktionen.