Annuller signering

I visse tilfeller kan det hende du må kansellere transaksjonen, dette kan være av mange årsaker. Den typiske årsaken er at dokumenter mangler eller at feil er lagt ved.

Hvordan annulleres en transaksjon

Først av alt må du finne den aktuelle transaksjonen. Det er ulike alternativer for sortering i transaksjonsoversikten din, du finner flere beskrivelser om dette i denne artikkelen.

• Trykk på oversikten din
  • Velg transaksjonen du ønsker å kansellere

Du vil nå få opp et vindu som viser de forskjellige alternativene som er tilgjengelige for transaksjonen din. Vær oppmerksom på at når du kansellerer en transaksjon, vil den bli kansellert for alle underskrivere, inkludert personer som allerede har noe å signere. Dine underskrivere vil ikke bli varslet om at transaksjonen er kansellert og transaksjonen vil fortsatt vises i oversikten din.

• Trykk på de tre prikkene øverst i høyre hjørne
  • Trykk på Annuller signering

• Tryk Ja i pop-up vinduet, hvis du ønsker at annullere transaktionen

Transaksjonen din vil nå bli kansellert. Du vil ha muligheten til å kopiere den, dersom det er fordi du har lagt ved et feil dokument kan det være en fordel for deg å kopiere transaksjonen for å unngå å legge inn all informasjon på nytt.

• Statusen for transaksjonen er endret til "Avbrutt"
  • Kopier transaksjon for å kopiere alle mottakere, signatur- og identifikasjonsinnstillinger samt dokumentene som er lastet opp til transaksjonen.