Aktivera transaktion på nytt

Om din transaktion har löpt ut och det inte har gått 10 dagar sedan transaktionen löpte ut kommer du ha möjligheten att återaktivera transaktionen.

Detta förlänger utgångsdatumet för dina mottagare och utlöser en ny avisering så att du kan hämta dina underskrifter.

Återaktivering av en transaktion kan vara användbart i fall där en transaktion har flera underskrivare, men en eller flera av dem har inte undertecknat i tid. När en transaktion återaktiveras kommer personer som redan har undertecknat inte att bli ombedda att underteckna igen. Vid återaktivering kommer perioden då personer har möjlighet att underteckna endast att förlängas, och personer som ännu inte har undertecknat kommer att få en avisering om detta.

Notera! Du kan inte återaktivera om transaktionen förföll för mer än 10 dagar sedan.

Återaktivering av transaktionen

Börja med att gå till Översikt, där du hittar listan över transaktioner. Klicka på transaktionen med statusen Utgången. Om transaktionen har flera underskrifter måste du klicka för att expandera den, och du kommer att se de olika underskrivarna. Här ska du klicka på en underskrivare för att se deras specifika detaljer.

Här nedanför är ett exempel på detaljerna för en användare:

1. Klicka på de 3 små prickarna

2. Klicka på "Återaktivera transaktion"

När "Återaktivera transaktion" har tryckts, startar underskriftsflödet igen för alla som inte har undertecknat, och alla underskrivare har nu 30 dagar från dagens datum för att underteckna.