Addo Vault

Möjligheten att lagra dina signerade dokument på ett säkert och användarvänligt sätt.

Med Addo Vault samlar du alla dina signeringar på ett ställe och slipper samtidigt att manuellt lagra dokumenten lokalt eller i diverse oöverskådliga drives. Addo Vault reducerar manuellt arbete och ger dig en simpel och säker lagring av alla dina undertecknade dokument.

Vad är Addo Vault?
Hur fungerar Addo Vault?
Hur hittar jag dokument som är sparade i Addo Vault?
Hur aktiverar jag Addo Vault?
Jag kan inte se möjligheten för Addo Vault?

Vad är Addo Vault?

Addo Vault är det nyaste tillägget i Addo, som låter dig automatiskt lagra dina undertecknade dokument i Addo.

Utan Addo Vault lagras varje signering i Addo endast 10 dagar efter förfallodatumet eller i kvitteringsmailet. Med Addo Vault aktiverat slipper du alltså att sätta upp separat lagring av dokument och du behöver inte längre bekymra dig om ett dokument är sparat ordentligt.

Tillsammans med varje dokument sparas också underskriftshistoriken, så du alltid vet när, hur och vem som var involverad.

Addo Vault är inkluderat i varje Addo eller Enterprise abonnemang utan extra kostnad.
Intresserad? Se våra abonnemang här.

Hur fungerar Addo Vault?

När Addo Vault aktiveras på ditt konto kommer dina dokument automatiskt lagras efter signering med Addo Sign. Dokumenten hittas på samma sätt som alltid via din transaktionsöversikt i Addo Sign. Såhär ser ditt utskick ut när den är arkiverad:

Hur hittar jag dokument som är sparade i Addo Vault?

Du hittar dokument som du normalt hittar dem i din översikt. Detta kan göras med hjälp av de olika filtreringsmöjligheter som finns, t. ex. referensnummer, namn på mottagare, vilken mall du har använt osv. Läs mer om de olika filtreringsmöjligheterna i översikten här. När du har hittat din signering kan du klicka på den för att öppna detaljerna om utskicket, klicka "Signaturuppgifter" och härefter på fliken "Dokument".

Hur aktiverar jag Addo Vault?

Alla konton med ett abonnemang (Addo10, Addo50, Addo100 och Enterprise abonnemang) har möjlighet för att använda Addo Vault utan extra kostnad. Notera att när Addo Vault aktiveras kommer funktionen gälla för alla utskick på kontot, både tidigare och nya. Transaktioner som redan har förfallit, eller är äldre än 10 dagar efter förfallodatumet innan ni aktiverar Addo Vault, kommer dock inte lagras.

Steg 1: Aktivera Addo Vault

1. Gå till inställningar
  2. Klicka på "Kontoöversikt" i menyn till vänster
  3. Scrolla ner till botten av sidan och klicka på knappen för att aktivera Addo Vault.

Steg 2: Skriv in ditt konto-ID och avsluta aktiveringen

1. Du får frågan om du önskar att aktivera Addo Vault. Klicka på "Ja"
  2. Skriv in ditt konto-ID för att bekräfta aktiveringen. Ditt konto-ID kommer synas i pop-up fönstret
  3. Tryck "Bekräfta"
  4. Grattis! Du har nu aktiverat Addo Vault

Jag kan inte se möjligheten för Addo Vault

Addo Vault är endast tillgängligt för abonnemangskunder, Addo10, Addo50, Addo100 eller Enterprise. Om möjligheten fortfarande saknas ska du kontakta vår kundservice via chatten nederst i höger hörn eller på mail Support@addosign.com