Översikt över funktioner i inställningar

I denna vägledning kan du hitta information om några av de möjligheter du kan administrera på dina Addo Sign-konton.

Som administratör ska du kunna lägga till användare, administrera adressboken, lägga till integrationer, skapa mallar för utskick, designa dina mailmeddelanden för att göra ditt konto mer personligt och mycket mer. Denna guide är en översikt där du hänvisas direkt till artiklar som handlar om funktionen.

Funktioner i användarinställningar
Kontoöversikt
Köp credits
Användare
Adressbok
Integrationer
Web Hooks
Mallar
Forms
Säkerhet
Design
Validering
Azure AD Konfiguration
Underkonton

Under användarinställningar under det lilla kugghjulet i höger hörn fås möjligheten för att redigera ditt kontos preferenser och lägga till externa integrationer.

Kontoöversikt

I fliken Kontoöversikt hittar du:

• Kontoinformation

Information om ditt konto, t.ex. företagsnamn, huvudkontakt, CVR-nummer osv.

• Generella villkor

En länk till våra villkor som du accepterade när du registrerade dig för Addo.

• GDPR-efterlevnad

Här kan du välja inställningar för anonymisering av uppgifter. Vi rekommenderar att du alltid har det här alternativet inställt för att följa GDPR-lagstiftningen.

• Betalningskort

Här får du en översikt över kontots betalkort och möjlighet att lägga till fler.

• Köpshistorik

Här är en sammanfattning av dina inköp av krediter och tillägg för Addo.

Köp credits

När du köper credits kan du välja olika paket direkt från din profil. Det är möjligt att betala med kreditkort eller med faktura beroende på vilka paket du väljer till dina behov.

Du kan läsa mycket mer om köp av credits här.

Användare

Under fliken Användare får du möjlighet för att lägga till nya användare till ditt konto eller redigera i dina redan existerande användare och deras roller. Du kan också skapa interna grupper för ditt konto och redigera i Addo-hierarkien.

Du kan läsa mycket mer om skapning och hantering av användare här.

Adressbok

När du lägger till en ny undertecknare till ett dokument får du möjligheten för att spara kontaktinformationen i din adressbok. I denna flik får du en översikt över dina kontakter och möjligheten för att lägga till fler kontakter. Detta kan göras manuellt eller genom att importera kontakterna via en .csv fil.

Du kan läsa mycket mer om adressboken här.

Integration

I fliken Integration finns det en översikt över de integrationer du kan använda i samarbete med Addo. Du får möjligheten för att lägga till flera integrationer eller se vilka som är aktiva för ditt konto.

Du kan läsa mycket mer om integrationer här.

Web Hooks

Web Hooks är en funktion som används till att hämta eller spara data från en extern webadress. Kallet används som en speciell endpoint precis som API, som skickar vidare en status.

Du kan läsa mycket mer om Web Hooks här.

Mallar

På ditt konto kan du skapa nya Mallar för dokumentunderskrifter, Mallar för säker filöverföring och Addo Forms mallar. Dessa är utformade som standarder som gör det enkelt för dig att använda en specifik mall i liknande transaktioner. Här kan du lätt navigera runt i kontonas interna grupper, som klargör mallarna.

Du kan läsa mycket mer om mallar här.

Forms

Här kan du skapa en ifyllningsblankett som kan bli genererat via en länk eller skickas direkt till en undertecknare. Undertecknaren får möjlighet för att svara på frågor, bifoga filer och underteckna.

Du kan läsa mycket mer om Addo Forms här.

Säkerhet

I fliken Säkerhet kan du ställa krav till säkerheten för ditt lösenord i form av längd, specialtecken, siffror och liknande, samt hur ofta den ska uppdateras.

Du kan läsa mycket mer om säkerhet här.

Design

Du får under Design möjilghet för att ladda upp din egen unika logga, som framgår vid avsändelsen av en transaktion. Därtill får du möjligheten för att redigera verksamhetens färg, som används till knappar, ikoner och länkar i e-mails när mottagaren läser och skriver under de mottagna dokumenten.

Du kan läsa mycket mer om designinställningar här.

Validering

Under Validering kan kan du lätt validera om ett dokument är giltig eller korrekt undertecknat med NemID privat, NemID anställd eller BankID Norge. Detta görs genom att ladda upp ett undertecknat dokument och skriva in ett PID-nummer.

Azure AD-Konfiguration

Med verktyget Azure AD kan du förbinda din lokala AD till Addo Sign och därmed uppnå en ökad säkerhet. Den vidarebefodrar dig till AD Connect, som är en cloudbaserad plattform, där Addo Sign integreras. Tjänsten är särskilt ämnat till att ge tillträdestillstånd för windowsbaserade datorer. Det är en cloudbaserad miljö, där information och inställningar lagras i en central databas.

Du kan läsa mycket mer om Azure AD här.

Underkonton

Till ditt konto kan du ha underkonton. Fliken ger dig möjlighet för att se kontonas aktuella status och logga på underkontona.