Oversikt over funksjoner i innstillinger

I denne veiledningen kan du finne informasjon om noen av alternativene du kan administrere på Addo-kontoene dine.

Som administrator bør du kunne legge til brukere, administrere adresseboken, legge til integrasjoner, lage maler for sending, designe e-postmeldingen din for å tilpasse kontoen din og mye mer. Denne veiledningen vil være en oversikt, hvor du vil bli henvist direkte til artikler knyttet til funksjonen.

(Videoen er på engelsk)

Funktioner i brugerindstillinger
Kontooversikt
Kjøp credits
Brukere
Adressebok
Integrasjoner
Web Hooks
Maler
Forms
Sikkerhet
Design
Validering
Azure AD Konfigurasjon
Underkontoer

Under brukerinnstillinger i øverste høyre hjørne har du mulighetene til å redigere kontoinnstillingene dine og legge til eksterne integrasjoner.

Kontooversikt

I fanen “kontooversikt” finner du:

• Kontooversikt

Informasjon om kontoen din, som firmanavn, primærkontakt, CVR-nummer, etc.

• Generelle vilkår og betingelser

En lenke til våre vilkår og betingelser, som du godtok da du registrerte deg for Addo.

• Overholdelse av GDPR

Her har du mulighet til å velge innstillinger vedrørende dataanonymisering. Vi foreslår at denne innstillingen alltid er aktivert for å overholde GDPR-lovgivningen.

• Betalingskort

Her har du oversikt over kontoens betalingskort og mulighet for å legge til flere

• Kjøpshistorikk

Her er en oversikt over dine kjøp av kreditter og tillegg til Addo.

Kjøp credits

Når du kjøper credits, kan du velge forskjellige pakker direkte fra profilen din. Det er mulig å betale med kredittkort eller med faktura, avhengig av hvilke pakker du velger for ditt behov.

Du kan lese mer om kjøp av credits her.

Brukere

Brukere-fanen lar deg legge til nye brukere til kontoene dine eller redigere eksisterende brukere og deres roller. Du kan også opprette interne grupper for kontoene dine og redigere i Addo-hierarkiet.

Du kan lese mer om å opprette og administrere brukere her.

Adressebok

Når du legger til en ny signerer i et dokument, får du muligheten til å lagre kontaktinformasjonen i adresseboken din. I denne fanen får du en oversikt over dine kontakter og mulighet for å legge til flere kontakter. Dette kan gjøres manuelt eller ved å importere kontaktene via en .csv-fil.

Du kan lese mye mer om adresseboken her.

Integrasjoner

Fanen Integrasjoner gir en oversikt over integrasjonene du kan bruke i samarbeid med Addo. Du får muligheten til å legge til flere integrasjoner eller se hvilke som er aktive for kontoen din.

Du kan lese mye mer om integrasjoner her.

Web Hooks

Web Hooks er en funksjon som brukes til å hente eller lagre data fra en ekstern URL. Det brukes som et spesielt endepunkt akkurat som API-en som sender en status videre.

Du kan lese mye mer om webhooks her.

Maler

Du kan opprette nye signeringsmaler, maler for sikker overføring og Addo-skjemaer i kontoen din. Disse er utformet som standarder som gjør det enkelt for deg å bruke en spesifikk mal i konsistente transaksjoner. Her kan du enkelt navigere deg rundt i de interne gruppene til kontoen, som gjør malene oversiktlige.

Du kan lese mer om maler her.

Forms

Her kan du lage et utfyllingsskjema som kan genereres via en lenke eller sendes direkte til signerer. Signereren gis mulighet til å svare på spørsmål, legge ved filer og signere.

Du kan lese mye mer om Addo Forms her.

Sikkerhet

Under fanen sikkerhet kan du stille krav til sikkerheten til passordet ditt i form av lengde, spesialtegn, tall og lignende, samt hvor ofte det må oppdateres.

Du kan lese mer om sikkerhet her.

Design

Under design får du muligheten til å laste opp din egen unike logo, som dukker opp når du sender en transaksjon. I tillegg får du muligheten til å redigere bedriftsfargen som brukes for knapper, ikoner og lenker i e-poster når mottakeren leser og signerer dokumentene.

Du kan lese mer om designinnstillingene her.

Validering

Under Validering kan du enkelt validere om et dokument er gyldig eller korrekt signert med NemID privat, NemID-ansatt eller BankID Norge. Dette gjøres ved å laste opp et signert dokument og legge inn et PID-nummer.

Azure AD-konfigurasjon

Azure AD-verktøyet lar deg koble din lokale AD til Addo Sign og dermed oppnå økt sikkerhet. Den omdirigerer deg til AD Connect, som er en skybasert plattform som integrerer Addo Sign. Tjenesten er spesielt egnet for å gi tilgangstillatelser for Windows-baserte datamaskiner. Det er et skybasert miljø hvor informasjon og innstillinger lagres i en sentral database.

Du kan lese mer om Azure AD her.

Underkontoer

Du kan ha underkontoer til din konto. Fanen lar deg se gjeldende status for kontoene og logge inn på underkontoene.