Återställ lösenord & Ändra lösenord

Om du har glömt ditt lösenord eller har problem med att logga in, kan du nollställa ditt lösenord genom att välja "Har du glömt ditt lösenord?"

Det är alltför lätt att glömma ett lösenord - vi vet hur det känns. Som tur är är det enkelt att skapa ett nytt lösenord, och nedan visar vi hur du gör. Vi visar dig också hur du ändrar ditt lösenord om du helt enkelt vill ha ett annat lösenord.

Nollställ lösenord
Ändra lösenord

Nollställ lösenord

1. När du är inne på login-sidan till Addo Sign har du möjlighet för att trycka "Har du glömt ditt lösenord?" under den gröna "Logga in"-knappen.
  2. Du kommer härefter bli omdirigerad till en sida där du ska skriva in din email, och välja "Jag är inte en robot". Härefter trycker du "Återställ lösenordet"
  3. Det kommer landa ett mail i din inkorg inom kort tid. Här trycker du "Återställ lösenord".
  4. Beroende av de valda säkerhetskraven på ditt konto, kommer du bli bedd om att skapa ett nytt lösenord på antingen 8 eller 16 tecken.
  5. När detta är gjort trycker du på "Spara", och härefter kan du logga in på ditt konto med ditt nya lösenord.

Ändra lösenord

Om du redan har loggat in och vill ändra ditt lösenord, kan du följa denna guide:

1. Klicka på ditt namn överst i höger hörn
  2. Klicka på Min profil
  3. Klicka på Ändra lösenord

1. Ange ditt Nuvarande lösenord
  2. Ange Nytt lösenord och upprepa nedan för att se till att inga misstag begås.
    Notera: Det nya lösenordet måste följa de regler som fastställts i kontots säkerhetsinställningar. Mer information finns i den här artikeln
  3. Klicka på Spara

Grattis! Ditt lösenord har nu ändrats