Nullstill & Endre passord

Hvis du har glemt passordet ditt eller har problemer med å logge inn, kan du nullstille passordet ditt ved å velge "Glemt passord?"

Å glemme et passord er altfor lett – vi kjenner følelsen. Heldigvis er det enkelt å lage et nytt passord, og nedenfor viser vi deg hvordan. Vi viser deg også hvordan du endrer passordet ditt, hvis du bare vil ha et annet passord.

Nulstill kodeord
Endre passord

Nulstill kodeord

1. Når du er på innloggingssiden til Addo Sign har du muligheten til å trykke "Glemt passord?" under den grønne "Logg inn"-knappen.

2. Du vil da bli omdirigert til en side hvor du må skrive inn e-posten din og velge "Jeg er ikke en robot". Trykk deretter "Send nytt passord".
  3. En e-post vil lande i innboksen din innen svært kort tid. Her trykker du "Tillbakestille passord".

4. Avhengig av de valgte sikkerhetskravene for kontoen din, vil du bli bedt om å opprette et nytt passord på enten 8 eller 16 tegn.
  5. Når dette er gjort, trykk "Lagre", hvoretter du kan logge inn på kontoen din med ditt nye passord.

Endre passord

Hvis du allerede er logget inn på Addo Sign, og ønsker å endre ditt nåværende passord, er det slik:

1. Klikk på profilen din øverst til høyre
  2. Klikk på Min profil
  3. Klikk på Endre passord

1. Skriv inn ditt Nåværende passord
  2. Skriv inn nytt passord, og gjenta nedenfor for å sikre at ingen feil er gjort. Merk: Det nye passordet må følge reglene i henhold til kontosikkerhetsinnstillingen. Flere detaljer finner du i denne artikkelen
  3. Klikk på Lagre

Gratulerer! Du har nå endret passordet ditt.