Nulstilling eller ændring af adgangskode

Hvis du har glemt dit password eller har problemer med at logge ind, kan du nulstille dit password ved at vælge "Glemt kode?".

Man kan sagtens glemme sit kodeord - det kender vi alle sammen. Det er heldigvis nemt at lave en ny kode, og nedenfor viser vi dig hvordan. Vi viser dig også hvordan du selv kan gå ind og ændre din kode, hvis du får brug for det.

Nulstil kodeord
Ændring af kodeord

Nulstil kodeord

Hvis du har glemt dit password kan du på loginsiden anmode om et link til at nulstille din kode. Du går derfor ind på www.vismaaddo.net

1. Tryk her på Glemt kode?

Hernæst kommer du til en side hvor du skal indtaste din mail og verificere at du ikke er en robot, så du kan anmode om en ny kode.

1. Indtast din email
  2. Hak af at du ikke er en robot
  3. Tryk på send ny adgangskode

Der kommer en bekræftelse frem om at nulstillings beskeden er sendt

1. Beskeden er øverst i højre hjørne

Der vil komme en mail i din indbakke der hedder "reset password". Den åbner du for at finde linket

1. Tryk på reset password

Linket fører dig videre til denne side, hvor du kan indtaste dit nye kodeord

1. Indtast dit nye kodeord
  2. Tryk gem.

Du kan nu logge ind med dit nye kodeord.

Ændring af kodeord

Hvis du allerede er logget ind, og vil ændre dit password skal du bruge denne guide:

1. Klik i øvre højre hjørne på dit navn
  2. Klik på Min profil
  3. Klik på Ændre kodeord

Du er nu ført ind på en ny side hvor du kan ændre dit password.

1. Indtast dit nuværende kodeord

2. Indtast dit ønskede nye kodeord. Bemærk: afhængigt af hvad sikkerhedsindstillingerne på kontoen er sat til, vil der være forskellige krav til dit kodeord. Se eventuelt denne artikel  omkring sikkerhedsindstillinger
  3. Klik på Gem

Tillykke! Dit password er nu ændret.