Meldinger til underskrivere

Meldinger til underskriver er meldinger som du sender til underskriver i forbindelse med ny signatur, skjema mv. Disse meldingene kan settes opp i malene og vil gi underskriveren det første inntrykket av selskapet. Du har muligheten til å kunne sende

4 forskjellige typer meldinger
1. Meldinger til underskriverne
2. Melding om frist og påminnelse
3. Invitasjonsmelding
4. Innstillinger for mottaker (kvitteringsvarsel)

Meldinger til underskriverne

Slik setter du det opp

Meldinger til underskriverne har du muligheten til å legge inn tilleggsinformasjon for underskriveren. Dette feltet er imidlertid valgfritt og er tomt som standard. Det er heller ikke mulig å legge denne meldingen på maler, men den må skrives for hver enkelt transaksjon.

1. Legg til en melding til underskriveren
  2. Du kan endre språket på e-post/SMS

Slik ser det ut for underskriveren

Meldingen vises når underskriveren får tilgang til signeringsportalen:

1. Her vises "Meldinger til underskriverne"

Melding om frist og påminnelse

Slik setter du det opp

I Melding om frist og påminnelse har du mulighet til å endre innstillingene for når påminnelse skal sendes ut, samt redigere selve meldingen. Dette kan også gjøres i maler.

1. Utløpsdato er dagen transaksjonen utløper og underskriveren vil ikke lenger kunne signere.
    Hvis transaksjonen er gjort 01/01 kl 10:00 og utløpsdatoen er satt til 14 dager, vil transaksjonen kunne signeres frem til 15/01 kl. 10:00.
    Merk: Hvis en transaksjon har utløpt, kan du aktivere transaksjonen på nytt fra oversikten din fra utløpsdatoen og 10 dager etter.
  2. Du kan bestemme når varsel (påminnelser) skal sendes til underskriver og om det skal være på bestemte dager
  3. Her kan du velge når siste påminnelse skal sendes til underskriver
  4. Akkurat som i invitasjonsmeldingen, kan du redigere emnefeltet her
  5. Her kan du også redigere selve meldingen
  6. Husk å trykke på lagre

Slik ser det ut for underskriveren

Påminnelsesmeldingen sendes automatisk til underskriveren via e-post eller SMS. Meldingen kan sees i e-posten som på bildet nedenfor:

1. Emnefeltet vises her
  2. Påminnelsesmeldingen vises her

Invitasjonsmelding

Slik setter du det opp

Invitasjonsmelding er meldingen signeren vil se i den første SMSen eller e-posten som sendes til signeren for å varsle dem om at et dokument venter på signaturen. Denne meldingen kan redigeres i maler hvis du ønsker å ha en annen standardtekst.

1. Her kan du redigere emnefeltet for e-posten
  2. Her kan du redigere teksten i SMS/e-post
  3. Husk å trykke på lagre

Slik ser det ut for underskriveren

Når mottakeren mottar den første e-posten med en invitasjon til dokumentene, vil den vises som bildet nedenfor:

1. Emnefeltet vises her
  2. Invitasjonsmeldingen vises her

Kvitteringsmelding

Slik setter du det opp

Kvitteringsmelding er det siste varselet som er sendt til underskriveren. Den sendes når underskriveren har fullført sin signatur, og kun dersom avsender har valgt å sende kvittering.

1. Her kan du endre emnefeltet for e-posten
  2. Her redigerer du teksten i meldingen
  3. Husk å trykke på lagre

Slik ser det ut for underskriveren

Når underskriveren mottar e-posten, vil den se ut som e-posten nedenfor:

1. Emnefeltet vises her
  2. Kvitteringsmeldingen vises her

Merk! Hvis du ikke endrer meldingene, vil Addo Sign sende standardteksten til din underskriver. Meldingene kan endres både ved sending av hver transaksjon eller i malinnstillingene.