Meddelelser til underskrivere

Meddelelser til underskriveren er beskeder, som du sender til underskriveren i forbindelse med en ny underskrift, formular m.m.

Disse beskeder kan opsættes i skabelonerne og vil give underskriveren det første indtryk af virksomheden.
Du har mulighed for at kunne sende flere meddelelser til kunderne undervejs i processen, som vi vil definere nedenfor.

4 forskellige typer af meddelelser
1. Meddelelser til underskrivere
2. Frist og påmindelsesmeddelelse
3. Meddelelse vedrørende invitation
4. Kvitteringsmeddelelse

Meddelelser til underskrivere

Sådan indstiller du det

Meddelelser til underskrivere har du mulighed for at indtaste ekstra information til underskriveren. Dette felt er dog valgfrit, og står som standard tomt. Det er heller ikke muligt at tilføje denne meddelelse på skabeloner, men det skal skrives for hver enkelt transaktion.

1. Tilføj en besked til underskriveren
  2. Du kan skifte sproget på e-mails/SMS

Sådan ser det ud for underskriveren

Meddelelsen vil vises når underskriveren tilgår signeringsportalen:

1. Her vises "Meddelelser til underskrivere"

Frist og påmindelsesmeddelelse

Sådan indstiller du det

I Frist og påmindelsesmeddelelse har du mulighed for at ændre i indstillingerne for, hvornår påmindelser skal sendes ud, samt redigere i selve beskeden. Dette kan også gøres i skabeloner.

1. Udløbsdato er den dag, transaktionen udløber og underskriveren ikke længere vil kunne underskrive.
    Hvis transaktionen laves d. 01/01 kl. 10:00 og udløbsdato er sat til 14 dage, vil transaktionen kunne underskrives frem til d. 15/01 kl. 10:00.
    Bemærk: Hvis en transaktion er udløbet kan du fra udløbsdatoen og 10 dage efter, genaktivere transaktionen fra dit overblik.
  2. Du kan bestemme, hvornår advisering(påmindelser) skal sendes til underskriver, og hvis det skal være på specifikke dage
  3. Her kan du vælge når den sidste påmindelse skal sendes til underskriveren
  4. Præcis som i invitations-meddelelsen, kan du her redigere emnes-feltet
  5. Her kan du også redigere selve beskeden
  6. Husk at trykke Gem!

Sådan ser det ud for underskriveren

Påmindelsesmeddelelsen kommer automatisk sendes til underskriveren via mail eller SMS. Meddelelsen vil kunne ses i mailen som på nedenstående billede:

1. Her vises emnes-feltet
  2. Her vises påmindelses-beskeden

Meddelelse vedrørende invitation

Sådan indstiller du det

Meddelelse vedrørende invitation er den besked som underskriveren vil se i det første SMS eller mail, der sendes til underskriveren for at underrette dem om, at et dokument venter på deres underskrift. Denne meddelelse er mulig at redigere i skabeloner, hvis I ønsker at have en anden standardtekst.

1. Her kan du redigere emnes-feltet for mailen
  2. Her kan du redigere teksten i SMS'et/mailen
  3. Husk at trykke Gem!

Sådan ser det ud for underskriveren

Når modtageren modtager det første mail med invitation til dokumenterne, vil det vises som nedenstående billede:

1. Her vises emnes-feltet
  2. Her vises invitations-beskeden

Kvitteringsmeddelse

Sådan indstiller du det

Kvitteringsmeddelelse er den sidste meddelelse som sendes til underskriveren. Den sendes når underskriveren har afsluttet sin underskrift, og kun om afsenderen har valgt at kvittering skal sendes.

1. Her kan du ændre emnes-feltet for mailen
  2. Her redigerer du teksten i meddelelsen
  3. Husk at trykke Gem!

Sådan ser det ud for underskriveren

Når underskriveren modtaget mailen, vil det ligne nedenstående mail:

1. Her vises emnes-feltet
  2. Her vises kvitteringsmeddelelsen

Bemærk! Hvis du ikke ændrer meddelelserne, vil Addo Sign sende standardteksten til din underskriver. Meddelelserne kan både ændres ved udsendelse af hver transaktion eller i skabelon indstillingerne.