Legg til mottaker av kopi

En mottaker av kopi mottar signerte dokumenter etter at de har blitt signert. I denne artikkelen vil vi gå gjennom hvordan du legger til en kopi-mottaker, både før og etter at du har sendt et dokument for signering.

Legg til mottaker av kopi i "Send"
Legg til mottaker av kopi i maler
Legg til mottaker av kopi i aktiv transaksjon

Legg til mottaker av kopi i "Send"

Vi vil nå gå gjennom hvordan du legger til en kopi-mottaker i "Send", før du sender et dokument for signering.

1. Klikk på menyen Mottakere av kopi
  2. Klikk Legg til mottaker av kopi
  3. Fyll inn detaljer: navn og e-postadresse
  4. Klikk Legg til

Mottaker av kopi er nå lagt til i transaksjonen og vil motta det signerte dokumentet. Du kan gjøre dette flere ganger hvis flere mottakere er nødvendig.

Legg til mottaker av kopi i maler

Det er også mulig å legge til en kopi-mottaker i spesifikke maler. Dette betyr at hver gang du bruker denne malen, vil personen automatisk bli lagt til i transaksjonen som en mottaker av kopi.

1. Klikk på Tannhjulet (innstillinger) i øvre høyre hjørne
  2. Klikk på Maler
  3. Klikk på malen du ønsker å endre
  4. Rull ned og klikk på Mottakere av kopi
  5. Klikk Legg til mottaker av kopi

6. Fyll inn detaljer: navn og e-postadresse
  7. Klikk Legg til
  8. Klikk Lagre

Du har nå lagt til en mottaker av kopi i malen. Du kan legge til flere om ønskelig.

Legg til mottaker av kopi i aktiv transaksjon

Etter at et dokument er sendt for signering, er det fortsatt mulig å legge til en mottaker av kopi så lenge det ikke er "fullført". Vi vil nå gå gjennom hvordan du gjør dette.

1. Klikk Oversikt
  2. Klikk på transaksjonen du ønsker å endre

3. Klikk på Signeringsdetaljer
  4. Klikk på Bcc
  5. Klikk på Legg til mottaker
  6. Fyll inn detaljer: navn og e-postadresse
  7. Klikk Lagre-ikonet til høyre

Du har nå lagt til en mottaker av kopi til transaksjonen.