Tilføj Kopimodtager

En Kopimodtager får de underskrevne dokumenter efter de er blevet underskrevet. Vi vil i denne artikel gennemgå hvordan man tilføjer en kopimodtager både før og efter du har sendt et dokument til underskrift.

Tilføj Kopimodtager
Tilføj Kopimodtager i skabelon
Tilføj Kopimodtager til igangværende transaktion

Tilføj Kopimodtager

Vi vil nu gennemgå hvordan man tilføjer en kopimodtager til en transaktion.

1. Klik på menuen Modtagere af kopi
  2. Klik på Tilføj Modtagere af kopi
  3. Indsæt Navn og E-Mail på kopimodtageren
  4. Klik på Tilføj

Kopimodtageren er nu tilføjet transaktionen, og vil modtage det underskrevne dokument.

Tilføj Kopimodtager i skabelon

Det er også muligt at tilføje en kopimodtager til en skabelon. Det vil sige, at hver gang du bruger denne skabelon, vil denne kopimodtager automatisk blive tilføjet til transaktionen.

1. Klik på Tandhjulet i øvre højre hjørne
  2. Klik på Skabeloner
  3. Klik på Skabelonen du vil ændre
  4. Rul ned og klik på Modtagere af kopi

5. Udfyld Navn og E-mail
  6. Klik på Tilføj
  7. Klik på Gem

Du har nu tilføjet en kopimodtager til skabelonen

Tilføj Kopimodtager til igangværende transaktion

Efter at et dokument er sendt til underskrift, er det stadig muligt at tilføje en kopimodtager, så længe at den ikke er "afsluttet". Vi vil nu gennemgå hvordan man gør dette.

1. Klik på Overblik
  2. Klik på Transaktionen du ønsker at ændre

3. Klik på Transaktionsdetaljer
  4. Klik på fanen Bcc
  5. Klik på Tilføj modtager
  6. Indtast navn og email for modtageren
  7. Klik på gem-ikonet længst til højre

Du har nu tilføjet en kopimodtager til transaktionen.