Endre identifikasjon og signeringsmetode

Det er mulig å endre både identifiserings- og signeringsmetode i en pågående transaksjon som allerede er sendt ut, helt frem til dokumentene er signert. Denne guiden viser deg hvordan du gjør det.

Step 1: Finn transaksjonen
Step 2: Endre identifikasjon- og signeringsmetode

Finn transaksjonen

Det første du må gjøre er å finne og åpne transaksjonen som du vil endre identifikasjons- eller signeringsmetoden for.

1. Trykk på "Oversikt"
  2. Har du mange transaksjoner i oversikten din kan du med fordel søke opp transaksjonen ved hjelp av søkefeltene øverst på siden
  3. Trykk på den aktuelle transaksjonen - hvis det er flere underskrivere på den, trykk først på transaksjonen og deretter en av underskriverne

Et popup-vindu vil nå vises

Endre identifikasjon- og signeringsmetode

Nå som du har funnet og åpnet transaksjonen, har du en rekke alternativer for å endre transaksjonen, som navn, e-postadresse, telefonnummer. Det er også mulig å kansellere eller kopiere transaksjonen, sende ny melding til underskrivere osv. Du kan lese mer om de andre redigeringsmulighetene du har her.

Bildet nedenfor viser deg hvordan du endrer identifiserings- og signeringsmetoden:

1. Gå til fanen "Detaljer" - det er her du vil være som standard når du åpner en transaksjon
  2. Trykk på boksen utenfor "Underskrift metode" eller "Underskriver godkjent med", avhengig av hva du vil endre
  3. Velg den nye metoden fra drop-down menyen som vises

Metoden du nå har valgt endres automatisk for underskriveren - så du trenger ikke sende ny melding til vedkommende.