Eksporter og importerer Forms

I noen tilfeller er det fornuftig å eksportere og importere forms. Det kan være at du ønsker å bruke et formspå en annen konto, eller dele oppsettet med en annen bruker.

Eksporter en forms

Et eksportert forms er i JSON-filformat, du vil ikke kunne åpne det da det bare inneholder kode som avhenger av Addo. Se nedenfor for å eksportere formsne ditt.

1. Gå til Innstillinger
  2. Velg Forms.
  3. Klikk på handlingsknappen
  4. Velg "Eksporter"

Formsne ditt vil bli lastet ned, vanligvis vil det være i mappen "nedlastinger".

Importer en Forms

Hvis du har blitt sendt eller bare ønsker å importere formsene dine, gjør det på følgende måte.

*Merk at du importerer til gruppen du er i. Hvis du for eksempel er i standard, vil formen importeres i den gruppen.

1. Bla til bunnen av "Forms"-siden
      2. Klikk på "Importer".
      3. Klikk på "Last opp fil"
      4. Velg malen som skjemaene skal bruke
      5. Klikk på "Importer".

Skjemaet er nå importert, og du kan bruke det som vanlig.